2821
2789
عنوان

عجایب عالم

145 بازدید | 11 پست

چندتا داستان عجیب باحال بگین بخونیم

مثل منطقه سکوت مکزیک

مثل حوادث مثلث برمودا

مثل آزمایشات منطقه ۵۱ آمریکا

مثل آدمهای عجیب منطقه افغانستان ( یادم رفته یکی تو یه تاپیک گفته بود)

مثل منطقه قطب جنوب که سفر بهش ممنوع هست

چاهی که روسیه با عمق وحشتناک زیاد حفر کرده

مثل رقص شیوا جلوی آزمایشگاه سرن

مثل امکان وجود دنیای موازی

راز اعداد کابالا

نظریه ریسمان

آزمایش دو شکاف

ادیان گنوسی

مطالب ابتدایی خلق جهان با بیگ بنگ

یا گفته انیشتین که میگفت خدا تاس نمیندازه و جهان از قبل نوشته شده و ....

داستانهای تخیلی ارواح

برونفکنی

بیاین هیجان بدیم به نی نی سایت

الهی مرا آن ده که آن به ... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط مثلث برمودا و آزمایشگاه امریکا رو میدونم بقیه چی هستنننن

مثلا منطقه سکوت مکزیک جایی هست که همه میدان های مغناطیسی قطع میشه ،اگع موبایل یا هر دستگاهی داشته باشی از کار میفته و نظریه توطئه میگه که احتمالا دروازه زمین عست

روسیه رو گفتی یاد یه چیزی افتادم

بعد اتفاق چرنوبیل یه قارچی رشد کرد که از اشعه های رادیویی اونجا تغذیه میکنه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

مثلا منطقه سکوت مکزیک جایی هست که همه میدان های مغناطیسی قطع میشه ،اگع موبایل یا هر دستگاهی داشته با ...

چه باااحاااال

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

بر اساس یک تئوری ما انسانها از یک سیاره دیگر به زمین آمده ایم و خانه ی اصلی ما زمین نیست.

اگر این تئوری درست باشد یعنی فرازمینی ها و بیگانگان خود ما هستیم !

یعنی چقد درسته این تئوری؟

خدایا شکرت

رقص شیوا چیه دیگ

تو آیین هندی هست که رقص یکجور تکامل رو نشون میده مثل چرخه میرقصه ،یه جور ستایش و یه جور علامت برای ورود به دنیای بالاتر ،جلوی آزمایشگاه سرن که بالاترین آزمایشگاه جهان هست نصب شده

روسیه رو گفتی یاد یه چیزی افتادم بعد اتفاق چرنوبیل یه قارچی رشد کرد که از اشعه های رادیویی اونجا تغذ ...

ولی نخونده بودم چه جذاب ،حالا ایلان ماسک ادعا کرده که این تشعشعات در ابعاد کم برای بدن مضر نی ،نمیدونم چی پشتشه ولی میگه هوش مصنوعی از هسته ای خطرناک تره و گفت اصلا از تشعشعات هسته ای نمیترسه

بر اساس یک تئوری ما انسانها از یک سیاره دیگر به زمین آمده ایم و خانه ی اصلی ما زمین نیست. اگر این تئ ...

امکانش هست که از زهره اومده باشیم ،اینو خوندم

یه آزمایشی هم تازگیا دانشمندان انجام دادم

یه فضای خلا ساختن و فقط یه گازی که تو فضا هست رو بهش اضافه کردن و در کمال تعجب دیدم که موجود زنده متولد شده یعنی به این نتیجه رسیدند که مواد اولیه حیات ما از خارج از کره زمین اومده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792