2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

174 بازدید | 15 پست

سلام به همگی. بچهها من پوست خودم سفیده یعنی دستام و .... ولی صورتم به خاطر اینکه هم پوستم خیلی حساسه هم متاسفانه این سالها مراقبت نکردم و ضدآفتاب نزدم و الانم که میزنم فقط سبکاش میتونم استفاده کنم از بقیه بدنم پوستش حداقل دو درجه تیرهتر شده و اصلا رضایت ندارم از این داستان. لطفا اگر کسی تجربه مشابه داره کمک کنه بگه چیکار کنم. پیشاپیش ممنون.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید از رتینول کره ای استفاده بکنی تا از بین بره رتینول لایه برداری سطحی انجام میده و خیلی سطحی البت ...

برند خاصی مدنظرته؟ خوبه که سطحیه چون لایه بردار عکقی نمیتونم استفاده کنم پوستم ملتهب میشه سریع حتی اسکرابم هر دو هفته خیلی آروم و سبک انجام میدم بازم قرمز میشم و میسوزه

برند خاصی مدنظرته؟ خوبه که سطحیه چون لایه بردار عکقی نمیتونم استفاده کنم پوستم ملتهب میشه سریع حتی ا ...

پوستت حساسه در کنارش از ترمیم کننده گوست استفاده کن تا سد دفاعی پوستت بهتر بشه آره گلم سطحیه! کاملا سطحی برند سئول خوبه واسه رتینول خودم از این پیج میخرم محصولات کره ای دقت کن اصلش بخری چون فیک محصولات کره ای زیاده این پیج چون ارسال از کره جنوبی داره هحه محصولاتش اصله : _yellowra_kskincare

پر لکه میشه پوستولی الانم دیر نشده همین که به فکر افتادی خوبهقرص های تقویتی بخور به بهبود پوست صورت ...

نه خداروشکر لک و اینا هیچی ندارم. صرفا افتاب سوخته شدم. آره هم تقویتی هم ویتامینامو کامل دارم مصرف میکنم مدتیه و برق به صورتم برگشته همین حالت افتاب سوختگیم اکی کنم تمومه. ولی خب میدونم زود نمیشه دفعه قبلم دستام تو مسافرت آفتاب سوخته شد دو ماه طول کشید تا به رنگ عادی برگشت.