بیاید یه چیزی براتون تعریف کنم
من متولد و بزرگ شده ی اصفهانم ، منظورم مرکز استانه و خیلی شهرمو دوست دارم و بهش افتخار میکنم
اما محل زندگی من از زمان ازدواجم تا الان یکی از شهر های کوچک اطراف مرکز استانه و اینجا مردم سنتی تر هستند مردم خیلی خوبی ان اما خوب مثل هر شهر کوچک دیگه ای زیاد از هم خبر دارند و توکار هم دخالت میکنند طبیعیه چون اکثرا باهم فامیل و قوم و خویش هستند ،من اینجا باشگاه میرفتم و مربی باشگاه ما که کلا اصفهانی نبودن و از شهر های اطراف اومده بودن و اینجا ازدواج کرده بودند و زندگی میکردن بعضی وقتا که سر درد و دلش باز میشد شروع میکرد به گفتن حرفایی مثل ، فلان وسیله ی ورزشی رو میخواستم بیارم بهم گفتن برای اینجااااا میخوای بیاری؟ یا میگفت آره اینجایی ها اصلا فرهنگ ندارند ،عقب افتادن ، تو ماه رمضون نمیان و دهه ی محرم باشگاه نمیان میگن روزه ایم یا گناهه عقب افتادن ،مثل مردم صد سال پیش ان........
خلاصه میگفت و نکته ی جالبش اینجا بود که کسایی که خودشون اهل همین محله ان و همین جا به دنیا اومدن بزرگ شدن یا به اصطلاح بومی اینجان تایید میکردن!!!!!!!! برام همیشه سوال بود چی باعث میشه ما خودمون رو برتر و جدا از اجتماعی که توش بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم بدونیم و مردم و فامیل و هم محله ای هامون رو تحقیر و کوچیک بدونیم؟!