2789
عنوان

خود تحقیری

270 بازدید | 16 پست

بیاید یه چیزی براتون تعریف کنم

من متولد و بزرگ شده ی اصفهانم ، منظورم مرکز استانه و خیلی شهرمو دوست دارم و بهش افتخار میکنم

اما محل زندگی من از زمان ازدواجم تا الان یکی از شهر های کوچک اطراف مرکز استانه و اینجا مردم سنتی تر هستند مردم خیلی خوبی ان اما خوب مثل هر شهر کوچک دیگه ای زیاد از هم خبر دارند و توکار هم دخالت میکنند طبیعیه چون اکثرا باهم فامیل و قوم و خویش هستند ،من اینجا باشگاه میرفتم و مربی باشگاه ما که کلا اصفهانی نبودن و از شهر های اطراف اومده بودن و اینجا ازدواج کرده بودند و زندگی میکردن بعضی وقتا که سر درد و دلش باز میشد شروع میکرد به گفتن حرفایی مثل ، فلان وسیله ی ورزشی رو میخواستم بیارم بهم گفتن برای اینجااااا میخوای بیاری؟ یا میگفت آره اینجایی ها اصلا فرهنگ ندارند ،عقب افتادن ، تو ماه رمضون نمیان و دهه ی محرم باشگاه نمیان میگن روزه ایم یا گناهه عقب افتادن ،مثل مردم صد سال پیش ان........

خلاصه میگفت و نکته ی جالبش اینجا بود که کسایی که خودشون اهل همین محله ان و همین جا به دنیا اومدن بزرگ شدن یا به اصطلاح بومی اینجان تایید میکردن!!!!!!!! برام همیشه سوال بود چی باعث میشه ما خودمون رو برتر و جدا از اجتماعی که توش بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم بدونیم و مردم و فامیل و هم محله ای هامون رو تحقیر و کوچیک بدونیم؟!

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا چرا فکر میکنیم ما فرق داریم

حالا جالبیش اینجا بود که به من بیشتر از همه برخورد و بعد از اون خیلی با مربی سر و سنگین شدم و قصد دارم جای دیگه ای نام نویسی کنم

به خاطر فرهنگ اصفهانیاست.کلا زیاد دیدم که خودشونو خیلی برتر از شهرای اطرافشون میدونن و آنقدر اینو تک ...

نه من خودمم اصفهانیم اتفاقا من همچین تصوری ندارم

ایشون که بقیه رو تحقیر میکردن اصلا اصفهانی نبودن

چون اکثریت فک می کنن وقتی خودشون بالا میرن که بقیه رو پایین بکشن.

در حالی که اگه دوست داری لول بالا باشی باید چیزی در درونت باشه وگرنه با کوچیک کردن بقیه تو هرگز جایگاه بالاتری پیدا نمی کنی.

متاسفانه یه عده هم که فاز روشن فکری دارن به دین حمله می کنن و میگن فلان عقیده ، عقب ماندگیه.. در حالی که اونا اگه خودشون شعور داشتند می فهمیدن که هر دینی هر عقیده ای محترمه. نباید توهین کرد.

نه من خودمم اصفهانیم اتفاقا من همچین تصوری ندارم ایشون که بقیه رو تحقیر میکردن اصلا اصفهانی نبودن

نه نمیگم شخص شما اینجوری هستین ولی چون متاسفانه بعضیا واقعا این اخلاقو دارن اینجوری تو ذهن بقیه جا میوفته

فقطم مختص اصفهان نیست معمولا کسایی که تو شهرای بزرگن این حسو به شهرستانهای اطراف میدن

چون اکثریت فک می کنن وقتی خودشون بالا میرن که بقیه رو پایین بکشن. در حالی که اگه دوست داری لول بالا ...

خیلی ناراحت میشدم وقتی میدیدم که خانم های تو باشگاه تایید میکردن حرفاشو

انگار اصلا متوجه نبودن بابا خودتون رو داره میگه ،مادر و پدر و فامیل های خودتون رو میگه ، دوستاتون رو میگه ، اما انگار محض خوش حال شدن مربی حاضر بودن هر تحقیر و توهینی رو تایید و تحمل کنند حتی به خودشون!!!!!

منکه نفهمیدم موضوع چیه

بعضیا بیفرهنگن یا فرهنگشون پایینه خرافاتین امل و جاهلن روابط اجتماعی ندارن پوزشونو برای دیگران پر میکنن خودچس پندارن .ارزش ادمارو فقط به پول میبینن یا تحصیلات حتی اگه اون ادم ی بیشعور و بی رحم به تمام معنا باشه

خودشیفته ان همچی برای خودشون میخوان خودخواهن حسودن بیشعورن

فضول و کنترلگرن

بقیرو نصیحت میکنن ولی در عمل برعکس رفتار میکنن

برای خودشون خوب میدونن برای بقیه بد و زشت

ضد زن و زنستیزن

منکه نفهمیدم موضوع چیه بعضیا بیفرهنگن یا فرهنگشون پایینه خرافاتین امل و جاهلن روابط اجتماعی ندارن پو ...

فکر کنم بد نوشتم ، 💔😂 گفتم که مربی باشگاه ما که خودش از جای دیگه ای اومده به خانم های باشگاه میگه مردم این محله عقب افتادن و خانم ها هم تایید میکنند انگار نمیفهمن خودشون هم جزو این محله ان و داره بهشون توهین میشه

فکر کنم بد نوشتم ، 💔😂 گفتم که مربی باشگاه ما که خودش از جای دیگه ای اومده به خانم های باشگاه میگه ...

اهان میفهمن ولی ترسوان بزدل و محافظه کار عین کبک سرشونو تو برف میکنن چیزی نشده یجوری خودانکارگری و خود فریبی

چون مردم از کسی حرف حق بزنه یا از حق دفاع کنه یا بدشششون میاد یا به شجاعتش حسادت میکنن و برعلیهش میشن

هنوز عده ایی زیاد ازمردم حالت جهالت قدیم دارن شبیه رعیتها که سرشونو مینداختن پایین عین بز زندگی میکردن و صداشون در نمیومد و همدیگرو به سکوت تشویق میکردن

کلا دقت کن تو فامیل و دوست اشنا هر کی حرف حق بزنه باهاش دشمن میشن یا از حق دفاع کنه

چاپلوسی و ریا و دورویی و تظاهر و ظاهر سازی دوست دارن عین جامعه رعیتی

اهان میفهمن ولی ترسوان بزدل و محافظه کار عین کبک سرشونو تو برف میکنن چیزی نشده یجوری خودانکارگری و خ ...

میدونی من حس میکنم انگار فکر میکنند خودشون با بقیه مردم اینجا متفاوت ان ،بالاترن ،بافرهنگ تر ان، بهترن ، برای همین بهشون بر نمیخوره که هیچ، تایید هم میکنند ،