2821
2789
عنوان

ی دوست قدیمی

43 بازدید | 5 پست

سلام من سال ۸۹ی دوست پیداکردم تودانشگاه خیلی باهم دوست جون جونی بودیم ازخواهر بهم نزدیکتر بود پنج سال باهم صمیمی بودیم بعدکه دانشگاهمون تموم شد سالی یبار یا اون میومد یامن میرفتم پیشش شهرامون ازهم دوربود ده ساعت فاصله بود استاد دانشگاه شده بود این آواخر که باهاش درارتباط بودم اوایل کرونا بود بهم گفت ممکنه ازایران برم الان چندساله ازش بی خبرم زنگم میزنم خطش میگه در دسترس نیست هیچ شماره ایم ازخانوادش ندارم من ازدواج کردم ونمیتونم برم شهرش خیلی دلتنگشم بنظرتون چه جوری پیداش کنم؟ یعنی کجاست

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

مگه نمیگی استاد دانشگاه شده

از طریق سایت دانشگاهی که توش بود میتونی یه آمار بگیری ببینم هنوز هستش یا نه

یا ایمیلش رو از کارتابل برداری

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

مگه نمیگی استاد دانشگاه شدهاز طریق سایت دانشگاهی که توش بود میتونی یه آمار بگیری ببینم هنوز هستش یا ...

اون اواخرارتباطمون میگفت دانشگاه درس میدم نمیدونم الان چه جوری پیگیری کنم ببینم اونجاهست یانه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون اواخرارتباطمون میگفت دانشگاه درس میدم نمیدونم الان چه جوری پیگیری کنم ببینم اونجاهست یانه

اون دانشگاهی که درس میده

سایتش رو چک کن

اگر هئیت علمی بوده که ایمیل و... همه چیش هست

اگرم حق تدریس باشه میتونی از طریق تماس با آموزش گروه رشته پی ش رو بگیری که فلانی اونجا هست یا نه

شمارش بگیری

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

اون دانشگاهی که درس میده سایتش رو چک کناگر هئیت علمی بوده که ایمیل و... همه چیش هست اگرم حق تدریس با ...

فکرکنم همون حق تدریس بود

ممنون حالا پیگیری میکنم ببینم چی میگن

خداکنه هرجاهست سالم باشه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز