2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش زنگ بزن بزار دلت اروم بشه سیاست و نوبتی زنگ زدن برای رابطه عاطفی نیست و بزرگ ترین اشتباهه بعنوان کسی که یک روزی تمام این سیاست هارو تو رابطه عاطفیم اجرا میکردم بهت میگم اگر مطمئنی ادم خوبیه و دوست داره هر وقت دلت براش تنگ شد بهش زنگ بزن شاید یه روزی نشه که پیش هم باشید و حتی با هم صحبت کنید پس از امروزت استفاده کن

میگفت انسان کاملی نخواهم بود چون قسمت هایی از من در خانه ای که بزرگ شدم مرد! دلم با تو بودن میخواد همین الانشم دیره دارم میمیرم نفس داره هران شم میره....مگر فایده ای دارد؟! به درختی که تبدیل به هیزم شده بگویی باغبان پشیمان است.....او را که نداشته باشی تو تازه میفهمی؛شروع شب،هیچ ربطی به تاریکی ندارد!

بهش زنگ بزن بزار دلت اروم بشه سیاست و نوبتی زنگ زدن برای رابطه عاطفی نیست و بزرگ ترین اشتباهه بعنوان ...

آخه میدونم میتونه بهم زنگ بزنه، و خودش گفته بهم زنگ نزن زیاد

و فکر میکنم خیلی به خاطر ایشون از خودم گذشتم دیگه نمیخوام فقط من وابسته باشند

2823
2791
2779
2792