2777
2789

دوستم میره پیش یه نفر اصن دکتر نیس فقط با نظارت ی دکتره بعد اصن برند چیزایی هم که میزنه نمیدونه بعد میگه به شدت راضیم عوارضم نداره!میگه دکترایی که برندای مشخص میزنن اصن موندگاری نداره کارشون! 😑به من میگه توام اینجا بزن! من میترسم برم پیش اون😐

نظر شما چیه؟ لطفا از تجربیاتتون بگید ، دکتری که نچرال کار کنه و برند های عالی هم معرفی کنید اگه میدونید ، تهران

دوستت عقل نداره راحته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پیش یه دکتر معروف بوتاکس کردم تازه برند انگلیسی افتضاح شد برام حالت ابروهام خراب شد

جای دیگه رفتم دکتر نبود خیلی خوبه

به نور الله ایمان دارم شادی در راه است 💯

اره ژل پاژ هم همينجورى بود با ماندگارى ١٠ ساله كه خيلى ها رو بدبخت كرد

اره خیلیا زدن اخرم تخلیه کردن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من اوایل سال واسه فیلر لب یه برند فرانسوی زدم که اسمشو یادم نیست ... رفتم پیش دکتر

به نظرم حتما پیش دکتر خوب برو ... ژل برند خوب بگیر و قبلش تحقیق کن ... و حتما از پزشک بخواه که پک فیلر رو جلوی خودت باز کنه و تاریخشو چک کن