2777
2789

خب این دانشگاه بی همه چیز امتحاناتمون شروع میشه نت هم نیست جزوه هام همه مونده توی تلگرام نمیشه دانلود کرد الان پثلا شنبه هفته بعد اولین امتحان خب واقعا باید چ غلطی کرد ؟؟؟نمیتونم جلوی عصبانیتم بگیرم 🤮😫😫😫😫🤢🤢🤢🤢🤢🤢

ن میشع توی هیچ پیام رسانی از دوستات ک دانلود کردن بگیری

دانشگاه هم میگ ن باید بیایین امتحان بدین خب بی همه چیزا وقتی مونده تل وقتی دسترسی ب هیچی نداریم بیاییم چی رو امتحان بدیم چ غلطی کردم توی این کشور ب دنیا اومدم خدایا این همه جا منو انداختی تقی وسط جهنم

بچه ها میدونم تاپیکم میترکه ولی میشه لطفا جوری حرف بزنین ک نترک و گزارش نزنن

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

دوستای منم چندتاشون جزوه ندارن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا وضع منم همینه

هیچ کدوم از جزوه هامو دانلود نکرده بودم الان نمیدونم چه خاکی باید به سرم بریزم😂🤦♀️

قاتل پادشاه داد زد مردم آزادین...فهمیدم که بی معنیه مفهوم آزادی🫠
برای مدارس گفته بودن از ۲۸ دی ماه تا ۲بهمن ماه امتحانات برگزار بشه که همین الان گفتن ابلاغیه قبلی لغ ...

یعنی چی؟ باز امتحان های مدارس لغو شده؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من ک آینده نگری کردم همه جزوه هارو دانلود کردم😌😂

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

زودتر از اینا باید به فکرش میوفتادی

با ایمیل سازمانی (ایمیل دانشجویی) بگو بچه ها برات بفرستن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...