2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدام. اصلا ربطی نداره الکی به خودت امید نده

سر دوتا پسرام دقیقا موقع تخمک گذاری رابطه داشتم چرا ربطی نداره؟میگن درصدش قبل تخمک گذاری بسمت دختره میخواستم بپونم ساعتیم باشه امکانش هست یانه

عشقم پسرم🐣🌱

معمولا ربطی نداره همه به ژنتیک بستگی دارهولی اگه طبع بدن خودت و همسرت گرم باشه و دخول تو رابطه عمیق ...

دوست دارم خدا اگ بده دختر بده ندادم شکرش نمیخوام حسرت دخترت بمونه برام

عشقم پسرم🐣🌱

سر دوتا پسرام دقیقا موقع تخمک گذاری رابطه داشتم چرا ربطی نداره؟میگن درصدش قبل تخمک گذاری بسمت دختره ...

والا اونا هم تصادفی پسر شدن. این حرف من نیست تمام متخصصا همینو میگن. شما هروقت اقدام کنی ۵۰ درصد پسر میشه ۵۰ درصد دختر. امتحانش که ضرری نداره عزیزم صرفا گفتم دل خوش نکنی

والا اونا هم تصادفی پسر شدن. این حرف من نیست تمام متخصصا همینو میگن. شما هروقت اقدام کنی ۵۰ درصد پسر ...

یخورده امیدوار شدم میگفتم نکنه باز پسر شه البته بشه هم مشکل آنچنانی ندارم ولی خب حسرت دختر دارشدنه بمونه رو دلم تمومه😂

عشقم پسرم🐣🌱

یخورده امیدوار شدم میگفتم نکنه باز پسر شه البته بشه هم مشکل آنچنانی ندارم ولی خب حسرت دختر دارشدنه ب ...

ایشالا همون چیزی که میخوای بشه ولی یه کاری نکن بخوره تو ذوقت. این روش بی خطریه اگه امتحان کنی بد نیست ولی خب نمیشه امیدوار شد بهش

ایشالا همون چیزی که میخوای بشه ولی یه کاری نکن بخوره تو ذوقت. این روش بی خطریه اگه امتحان کنی بد نیس ...

درسته.سر دومیم میگفتم صد درصدی دختره اما پسر شد خورد تو ذوقم اما نموند بچم دوماهش از دستش دادم درکل دست خودم نیس🤭🤭🤭

عشقم پسرم🐣🌱