2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا راضی نیستی ؟

به چی راضی باشم به حقوق۲۰تومنی ک کارشناس بهداشتم میگیره؟ب شیفتای شبی ک فرداش مورنینگه و هیچکس قرار نیست ک درک کنه توهم انسانی،به تحقیری ک ب محض ورود ب بیمارستان از سمت همه سرازیر میشه؟ب اینکه ب عنوان کارورزی ک مهرنظام پزشکی داره شیفتای۳۶ساعته داره حقوق۷تومنی میگیرم؟

خیلی باید تحقیق کنی قبل ورود به هر رشته خیلی زیاد

چون الان من راهی برا خروجم ندارم،هزینه انصراف تا پارسال۲۱۰بود امسال کردنش۸۵۰ از اونور ازادسازی مدرک تا۲-۳تومن خرجشه

به چی راضی باشم به حقوق۲۰تومنی ک کارشناس بهداشتم میگیره؟ب شیفتای شبی ک فرداش مورنینگه و هیچکس قرار ن ...

وای چقدر سخت ولی خب تخصص بگیری که درآمدت بهتر میشه

اگه برگردی عقب چیکار میکنی خب ؟من هیچ استعداد دیگه ای جز درس ندارم از آرایشگری و اینام متنفرم

وای چقدر سخت ولی خب تخصص بگیری که درآمدت بهتر میشه اگه برگردی عقب چیکار میکنی خب ؟من هیچ استعداد دیگ ...

دیوانه ام مگه تو ایران رزیدنتی بخونم،آمار خودکشی رزیدنتا رو ببینی متوجه اوضاع میشی

من اگه برگردم میرم پی علایقم،اول از همه زبان میخونم و تو رشته مورد علاقم اپلای میکنم

بازم زندگی آدما و شرایطشون متفاوته

به هرحال راه موفقیت از درس خوندن میگذره فقط باید انتخابای هوشمندانه ای داشته باشی و بدون آگاهی خودتو درگیر مسیر اشتباه نکنی

دیوانه ام مگه تو ایران رزیدنتی بخونم،آمار خودکشی رزیدنتا رو ببینی متوجه اوضاع میشیمن اگه برگردم میرم ...

آها خب من کلا به رشته ام علاقه دارم ولی پزشکی خیلی سختهه بنظر شما تو رشته های تجربی و علوم پزشکی کدوم یکی بهتره از لحاظ راحت بودن و آینده کاری و درآمدش 🥲