خچ مدیر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 عنوان قلمچی | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست الان اگه بخام قلمچی بدم از هزینه اولیش کم نمیشه؟🥲 🙂 1404/10/25 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 یا بورسیه کن یا این کانالا هستن سوالات رو میزارن اونا رو استفاده کن چجوریهه 🙂
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 خوب که بستگی به خودت داره انتظار معجزه نداشته باش همش با خودته اگه برا ازمونا آماده نباشی انگار هیچی ... نه درس میخونم ولی تست زدنم خیلی افتضاحه برای همون(: 🙂
wised عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 542 چجوریهه من سه سال پیش کنکور دادم تو تل میزدیم سوالات قلمچی خودش میآورد پایه به پایه با جواب حتی فک کنم یه دوره ای قلمچی خودش سوالات رو تو سایتش برای عموم میذاشت
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 چندمی؟ بنظرم من ماز ثبت نام کن قلمچی همش داره ازموناشو آنلاین میکنه واقعا چه فایده خو یازدهمم بین ماز و قلمچی موندم ولی همه قلمچی میدن بعد همش حس میکنم عقبم ولی خود مدرسمون ازمون گزینه دو میگیره 🙂
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 من سه سال پیش کنکور دادم تو تل میزدیم سوالات قلمچی خودش میآورد پایه به پایه با جواب حتی فک کنم یه دو ... بورسیه منظورم بود🥲 🙂
365partygirl عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 1097 یازدهمم بین ماز و قلمچی موندم ولی همه قلمچی میدن بعد همش حس میکنم عقبم ولی خود مدرسمون ازمون گزینه د ... نم والا میخوای بدی بدی بینش نمون جفتش یه گوهیه
wised عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 542 بورسیه منظورم بود🥲 اگه مامانت سرپرست خانواره یا مشکل مالی دارین برو قلمچی شهر خودتونفقط بگم اگه سنت کمه به احتمال خیلی زیاد مجبورت کنن تابستونام بیای
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 اگه مامانت سرپرست خانواره یا مشکل مالی دارین برو قلمچی شهر خودتونفقط بگم اگه سنت کمه به احتمال خیلی ... اهاا نبابا مشکل مالی نداریم😂🙂عذاب وجدان میگیرم فقط😂🙂 🙂
wised عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 542 یازدهمم بین ماز و قلمچی موندم ولی همه قلمچی میدن بعد همش حس میکنم عقبم ولی خود مدرسمون ازمون گزینه د ... ماز خوبه قلمچی دیگه اون کاربرد سابق برای کنکور رو نداره تقلبشم خیلی زیاده بغل دست من با گوشی میزد
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 ماز خوبه قلمچی دیگه اون کاربرد سابق برای کنکور رو نداره تقلبشم خیلی زیاده بغل دست من با گوشی میزد چندمی؟ 🙂
wised عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 542 اهاا نبابا مشکل مالی نداریم😂🙂عذاب وجدان میگیرم فقط😂🙂 سال کنکور اگه مشکل مالی ندارین از هیچ هزینه ای دریغ نکن من خودم تیزهوشان بودم سال کنکورم هم مجبور شدیم بدهی یکی رو بدیم هم خونمون کلنگی بود عوض کنیم کلا دستمون خالی بود الآنم فقط زخم زبون میشنوم😂🤦
خچ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 26 سال کنکور اگه مشکل مالی ندارین از هیچ هزینه ای دریغ نکن من خودم تیزهوشان بودم سال کنکورم هم مجبور شد ... ای وای🥲چی قبول شدییی 🙂