2777
2789
عنوان

دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 52 پست
درک میکنم چی میگی ادم یکی رو که دوسش داشته بوده دیگه دوسش نداشته باشه ، کلا دیگه طرف براش مهم نیست ، ...

دختر ها یک عادت دارن باید خودت رو بکشی تا بهت علاقه مند بشن مثل پسر دایی ششم بود یک دختر رو یکسره تو کوچه خیابان ها دنبال میکرد سعی می کرد جلب توجه رو بدست بیاره تا تونست ۸ بدست بیاره ولی خوب دختر هایی هم است سریع باهات دوست میشن اون ها هم دلیل داره میخوان از پولت یا از تو سوع استفاده کننده اصلا میبینی ۲۰ تا دوست پسر دارن

و حرف اخر اینکه دختر قوم خویش دوست نداره پسر قوم خویش بیاد طرفش دوست داره پسره قریبه بیاد اونم دوست داره پسره قریبه خودش رو جر بده تا قبول کنه

شورای دانش آموزی شهر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سوال ، پسری که دوستاش رو میفرسته که تعقیب کنن یا بیان باهام صحبت کنن.. این چی؟چه منظوری داره؟ خود ...

اگه پسره باهات دوست شده بعد دوستاش رو میفرسته میخواد ببینه خیانت میکنی یا نه ولی تاحالا باهات صحبت هم نکرده چه برسه دوست خوب نمیدونم

شورای دانش آموزی شهر

دختر ها یک عادت دارن باید خودت رو بکشی تا بهت علاقه مند بشن مثل پسر دایی ششم بود یک دختر رو یکسره تو ...

چرا اخه 😂

امروز یه تاپیک میخوندم طرف ۴۰ سالش بود میگفت فکر میکردیم دختر خوبی باشیم پسرا خودشون میاد درحالی که باید تور کرد ، همه خانومایی که میبینی شوهرشون ازشون خیلی سرتره ، زرنگ بودن تور کردن 😂

اگه پسره باهات دوست شده بعد دوستاش رو میفرسته میخواد ببینه خیانت میکنی یا نه ولی تاحالا باهات صحبت ه ...

نه دوستی و اینا نیست .

فقط همش نگاه میکنه یا میبینم با ماشینش تعقیبم میکنه تا خونه

یا دوستاش رو میفرسته حرف بزنن

خیلی برام عجیبه

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

این رفتارارو من از یکی از آشناها دیدم خودمم دوستش داشتم و هنوزم دارم ولی از پارسال یهویی غیبش زدیعنی ...

خوب من دقیقا اینطوری شدم یهور رفتارم عوض شد هر جا اون بود من نبود و ...

اون چراغ سبز هیچی نداد نشانه هم نداد

عادی بود

البته من یکم بقیه مگین کارات تابلو هم است پس قطعا فهمیده بوده و سر بوده

شورای دانش آموزی شهر

خوب من دقیقا اینطوری شدم یهور رفتارم عوض شد هر جا اون بود من نبود و ...اون چراغ سبز هیچی نداد نشانه ...

آخه شرایط تو فامیل طوری نبود که بشه چراغ سبز مستقیم نشون داد

کلا فامیل بی جنبه ای داریم... الان یعنی طرف سرد شده دیگه نمیشه کاری کرد؟ حسش از بین رفته؟شما خودت حست از بین رفت وقتی نشونه ای ندیدی؟

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

چرا اخه 😂امروز یه تاپیک میخوندم طرف ۴۰ سالش بود میگفت فکر میکردیم دختر خوبی باشیم پسرا خودشون میاد ...

شاید سن بستگی داره و تو هر دهه ای این سن فرق داره

من تو سن ۱۲ تا همین ۲ سال پیش خیلی خیلی دنبال بودم ولی عوض شدم

ولی خوب بستگی داره دختر خانه دار پسر های بیکار یا شغل های بی ارزش میان دنبالش توقع نداشته باشه دکتر بیاد دنبالش دکتر بخواد باید مخ بزنه اغلب زن های مخ زن

میخواستند مرد هایی با سطح خیلی بالا بیان طرفش

من خودم هیچ وقت به دختر سیاه خانه داره روستایی محل نمیدم مگه لینکه مخم رو بزنه

شورای دانش آموزی شهر

آخه شرایط تو فامیل طوری نبود که بشه چراغ سبز مستقیم نشون دادکلا فامیل بی جنبه ای داریم... الان یعنی ...

این باز بستگی داره

من خودم اره حسم رفته ۳ سال دنبالش بودم الان ۲ سالی اصلا مهم نبست ولی اگر خودش بخواد هی بیاد طرفم بخواد مخ بزنه اره اونم بخاطر چی اره چون دیگه دختری باهاش نیستم اونم فکر نکنم اصلا یکبار از یکی شنیدم گفته دلش میخواد یک پسر روش کراش شه منکه ۳ سال بهم خط نداد دنبال یک پسر پولداره بنظرم به فکر پول زیاد

تو هم اگه اون پسر قوم خویشت دوست دختر نداشته باشه شانش برگشت هست

البته سن اون و تو رو نمیدونم سن خیلی مهمه

شورای دانش آموزی شهر

این باز بستگی دارهمن خودم اره حسم رفته ۳ سال دنبالش بودم الان ۲ سالی اصلا مهم نبست ولی اگر خودش بخوا ...

اینکه دختری به فکر پول نباشه عجیبه پسر دایی ام رل داره یک ریال قبول نمیکنه بگیره

البته میگم ۲ سال طول کشیده مخ زده دختر خوبیه از اون هایی نیست به فکر پولدار سوع استفاده یا میبینی ۲۰ تا دوست پسر دارن

شورای دانش آموزی شهر