2777
2789
عنوان

دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید دشمن شه نه بابا

اهم خودم با یکی تو قوممون دوسش داشتم الان تدارم اصلا دیگه خوشم نمیاد

البته بحث رقابت هم است الان ۱۲ همم ام یکسره منو باهاش مقایسه میکنند

شورای دانش آموزی شهر

اهم خودم با یکی تو قوممون دوسش داشتم الان تدارم اصلا دیگه خوشم نمیاد البته بحث رقابت هم است الان ۱۲ ...

درک میکنم چی میگی

ادم یکی رو که دوسش داشته بوده دیگه دوسش نداشته باشه ، کلا دیگه طرف براش مهم نیست ، اینکه مقایستم میکنن باعث میشه بدت بیاد

اهم خودم با یکی تو قوممون دوسش داشتم الان تدارم اصلا دیگه خوشم نمیاد البته بحث رقابت هم است الان ۱۲ ...

الان ببینمش سلام کنه جواب نمیدم

کلهوم من ۲ ساله دیگه اعتقادی به عشق عاشقی ندارم

شورای دانش آموزی شهر

اره من خودم پسرمولی خیلی محل ندی مثلا یک سال دیگه باهات دشمن میشه یعنی ازت متنفز میشه چی شده پسره قو ...

یه سوال ، پسری که دوستاش رو میفرسته که تعقیب کنن

یا بیان باهام صحبت کنن.. این چی؟چه منظوری داره؟

خودش خیره نگاه میکنه یا دور و برم زیاد میاد ولی هیچی نمیگه.

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

اره من خودم پسرمولی خیلی محل ندی مثلا یک سال دیگه باهات دشمن میشه یعنی ازت متنفز میشه چی شده پسره قو ...

این رفتارارو من از یکی از آشناها دیدم

خودمم دوستش داشتم و هنوزم دارم

ولی از پارسال یهویی غیبش زد

یعنی توی جمع هایی که من بودم دیگه نیومد دوسه بار موقعیت پیش اومد همو ببینیم اما نیومد

یعنی بخاطر رفتار من سرد شده ؟ چون من رفتار بد یا سردی باهاش نداشتم، فقط چراغ سبز خیلی زیادی بهش نشون ندادم.. درحدی که منم یکم شوخی میکردمو به شوخیای اون میخندیدم، بهم نزدیک میشد هم واکنشی نشون نمیدادم.

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

چیزی به روی خودت نیاری که تهش میگه اینا همش محبت برادری بود 😂😔 ولش کن تا خودش واضح بگه

چه اشکالی داره بگه

شاید پسره هم فکر میکنه اگه بگه ضایع میشه ، اینکه دیگه نمیتونه باهاش صحبت کنه از این به بعد اگه از احساساتش خبر داشته باشه

تهش پسره میگه نه دوست میمونن دیگه ، به پسرای این سن بگی ازت خوشم میاد اونام میگن منم ازت خوشم میاد نگران نباشه

چه اشکالی داره بگه شاید پسره هم فکر میکنه اگه بگه ضایع میشه ، اینکه دیگه نمیتونه باهاش صحبت کنه از ا ...

خوب دقیقا چون اکثر اوقات نمیشه دیگه دوست موند میگم من مشکلی ندارم با بیان احساساتش ولی گاهی اوقات دخترا بعدش خیلی اعتماد به نفسشون نابود میشه

مگه پسره چند سالشه ؟ نه بابا هوا برشون می داره به خدا