2777
2789
عنوان

کنکوری کسی هست

120 بازدید | 23 پست

بچه ها از وقتی نت قطع شده خیلی حالم بده

پشت کنکورم تا الان عالی خوندم الان نت قطع شده کارام همش مونده حتی کتابخونه هم باز نیست عادت ب خونه ندارم حالم داغونه

یه زمانی بودم

☆ دانشجوی دکترای عمومی داروسازی ❤️🕶 عشق میکنم با این زندگی حال میکنم بهتره قدرمو بدونی چون حقیقت رو میگم حقیقت تلخه اما بهتر از اینه که با دروغ سرتو شیره بمالونم یادمه یکی بهم گفته بود تو چرا اینقد باحالی بهش گفتم چون واقعا باحالم ههه راستی من اوقات فراغتم این سایته وگرنه خودم میدونم درس دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دختر منم کلاس دوازدهمه.کلاسای مدرسه که یک درمیان و تق و لق ،نت هم که قطع ،بی خیال شده و همش خوابیده،شاگرد اوله تیزهوشانی هم هست،از بس حرص خوردم قلب و معده واسم نمونده،همه سرمایه گذاریمون روی ماز و کلاسینو و..بود،کتاب هم نخریدیم.همه همین طورن غصه نخور

خب چرا؟ سایتای داخلی باز میشن که

نه خب سایتای داخلی هم حتی فیلما باز نمیشن بعد اینکه ی سری فیلما اصلا نیست هرچی میگردم پیدا نمیکنم توی تلگرام همه چیو داشتم الان همرو از دست دادم عملکردم خیلی عالی بود روزی ۹ ۸ میخوندم الان از شنبه هیچی نخوندم میترسم باز پشت کنکوری شم

عزیزم دختر منم کلاس دوازدهمه.کلاسای مدرسه که یک درمیان و تق و لق ،نت هم که قطع ،بی خیال شده و همش خو ...

منم ماز هستم کتابم خریدم اره همش خوابم حالم بده

ماز باز نمی شه.زنگ زدم ،روی پیغام گیر گذاشتن که به دلیل قطعی اینترنت کلاس ها بر قرار نیست

خیلی سخته چیکار میکنید شما من عصبی شدم و افسرده داغونم رسما

منم ماز هستم کتابم خریدم اره همش خوابم حالم بده

البته این وسط کسانی برد می کنن که از کمترین امکانات بهره ببرن.بچه های زرنگ از همین قطعی نت استفاده می کنن و توی رقابت با بچه هایی مثل دختر من یا شما اونا هستن که پیروز میشن .چون وقتشونو هدر نمی دن

نه خب سایتای داخلی هم حتی فیلما باز نمیشن بعد اینکه ی سری فیلما اصلا نیست هرچی میگردم پیدا نمیکنم تو ...

آهان فکر کردم پنل داری

دوستی کسی نداری باهم یه پنل بخرید؟ چون فکر میکنم این وضعیت ادامه داره😕

البته این وسط کسانی برد می کنن که از کمترین امکانات بهره ببرن.بچه های زرنگ از همین قطعی نت استفاده م ...

بحث امکانات نیست اخه حتی کتابخونه هم باز نیست