☆ دانشجوی دکترای عمومی داروسازی ❤️🕶 عشق میکنم با این زندگی حال میکنم بهتره قدرمو بدونی چون حقیقت رو میگم حقیقت تلخه اما بهتر از اینه که با دروغ سرتو شیره بمالونم یادمه یکی بهم گفته بود تو چرا اینقد باحالی بهش گفتم چون واقعا باحالم ههه راستی من اوقات فراغتم این سایته وگرنه خودم میدونم درس دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم دختر منم کلاس دوازدهمه.کلاسای مدرسه که یک درمیان و تق و لق ،نت هم که قطع ،بی خیال شده و همش خوابیده،شاگرد اوله تیزهوشانی هم هست،از بس حرص خوردم قلب و معده واسم نمونده،همه سرمایه گذاریمون روی ماز و کلاسینو و..بود،کتاب هم نخریدیم.همه همین طورن غصه نخور
نه خب سایتای داخلی هم حتی فیلما باز نمیشن بعد اینکه ی سری فیلما اصلا نیست هرچی میگردم پیدا نمیکنم توی تلگرام همه چیو داشتم الان همرو از دست دادم عملکردم خیلی عالی بود روزی ۹ ۸ میخوندم الان از شنبه هیچی نخوندم میترسم باز پشت کنکوری شم
البته این وسط کسانی برد می کنن که از کمترین امکانات بهره ببرن.بچه های زرنگ از همین قطعی نت استفاده می کنن و توی رقابت با بچه هایی مثل دختر من یا شما اونا هستن که پیروز میشن .چون وقتشونو هدر نمی دن