2777
2789
عنوان

کسی هست قدش کوتاه شده باشه

196 بازدید | 19 پست

خنده دار هست اینو که میگم از لحاظ علمی ممکن نیست ولی باور کنید من قدم170بود ولی وزن اضافه کردم یهو خیلی و این وزن باقی مونده اما قدم به چند سانت ته رفته نمی دونم چون عریض تر شدم یا کلا اشتباه می کنم اما من مطمئنم همیشه مدرسه میرفتم قدمونو میگرفتن170 نهایتا169/5بوده باشم اما الان درست حسابی نگرفتم اما 166 یا167

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل بخاطر ناهنجاری های اسکلتی ممکنه فرد خمیده تر بشه و قدش چند سانت کمتر غیر این همین چیزی نیس شای ...

من همیشه گردن دردم و واقعا مهره های ستون فقراتم تا قلنج نشکنم حس راحتی نمی کنم،درمانی هست؟

اسی باور کن منم میگم کسی باور نکرد پارسال اندازه گرفتم ۳سانت کوتاه شده البته من گودی کمرم گرفتم میگم ...

منم جودی کمر دارم یخوردع هم قوز می کنم واقعا و شونه هام انگار گوشت دارن نمی دونم بخاطر چاقی و این داستاناست

من همیشه گردن دردم و واقعا مهره های ستون فقراتم تا قلنج نشکنم حس راحتی نمی کنم،درمانی هست؟

برو پیش ارتوپد یه معاینه ای بشی، معمولا عکس مینویسه برات

میتونی هم حرکات اصلاحی انجام بدی هم تو نت هست هم بعضی باشگاه ها دارن مربی مخصوص