2777
2789

خانما چجوری راحت لاغر میشین؟🫠

من رژیم کالری شماری دارم ی ماهه میانگین کالری روزانه ام ۱۴۰۰ عه

برا ادم عادی ۲۰۰۰ عه برا تثبیت وزن

فست هم میگیرم

۳ روزم هست فست کامل ینی روزه میگیرم

تنقلات شیرینی جات غذای چرب نوشیدنی صنعتی نوشابه نمیخورم مصرف برنج و نون هم خیلی خیلی کمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیلی واضحه چون متابولیسم بدنت اومده پایین! ۱۴۰۰ کالری برای فقط چهار ارگان از بدن هست که فعالیت کنه اونم در حالتی که شما درازکش باشید کل روز و شب رو. من ۱۵ کیلو کم کردم اضافه وزن هم حتی نداشتم که بگم چون اضافه وزن داشتم بدن سریع کم کرده الان قدم ۱۷۴ با وزن ۶۳ ولی چون اسکینی دوست دارم وزن هدفم ۵۸ هست. ولی کالری نقصانم برای کاهش ۱۷۰۰ خوردهای هست با اینکه اضافه وزن ندارم یعنی اگر شما اضافه وزن دارید قطعا کالری نقصان شما خیلی خیلی بیشتره.

تمرکزتون بجای کمخوری و گرسنگی، روی متابولیسم و کاهش قند خونتون باشه اونوقت نتیجه ش رو میبینید.

یه سری از تجربیاتمم تاپیک زدم درموردشون برای کاهش وزن اگر کمکت میکنه میتونی بخونی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
حیلی واضحه چون متابولیسم بدنت اومده پایین! ۱۴۰۰ کالری برای فقط چهار ارگان از بدن هست که فعالیت کنه ا ...

مرسی عزیزم حتما میخونم تاپیکات و

من قدم ۱۶۹ عه وزنم ۸۵

کالری نقصانی یعنی ی روز نزدیک ب کالری عادی باشم ی روز کم کالری؟

میشه بیشتر توضیح بدی

کالری کم چ مشکلاتی درست میکنه

مرسی عزیزم حتما میخونم تاپیکات و من قدم ۱۶۹ عه وزنم ۸۵ کالری نقصانی یعنی ی روز نزدیک ب کالری عادی با ...

نه اون کالری نوسانی هست.

ببین ما یه کالری تثبیت داریم که اگر اونقدر مصرف کنی وزنت ثابت میمونه نه زیاد میشه نه کم. حالا اگر بالاتر از اون مصرف کنی چاق میشی اگر پایین تر لاغر میشی. ولی شما مثلا اگر کالری تثبیتت ۲۴۰۰ هست نباید یهویی بیای ۱۴۰۰ کالری مصرف کنی. باید مثلا ۲۰۰ الی ۳۰۰ تا از این رو از غذا کم کنی و حالا فعالیت روزمرهت رو هم بیشتر کنی یا پیاده روی یا اگر امکانش هست ورزش که یه مقداری هم از فعالیتت باعث بشه این کالری کمتر بشه. (البته وقتی اینترنت درست شد باید با سایتهای محاسبه گر محاسبه کنی چون کالری تثبیت تو با بقیه فرق داره).

حالا فکر کن یکی بیاد بخواد عجله ای و سریع وزن کم کنه و بگه من میخوام خیلی این کالری رو کم کنم. بدن هوشمنده نمیذاره این اتفاق بیوفته چون وظیفه ش اینه که از ارگان های بدنت مراقبت کنه پس میاد چربی ذخیره میکنه و متابولیسم بدنت رو میاره پایین متابولیسم امون سوخت و ساز بدنه. تا جایی که ممکنه اول قند رو میسوزونه بعد برای بقا میاد سراغ عضلات و در اخر چربی!!! یعنی شما همیم دو سه کیلویی هم که کم کردی همش چربی نبوده چون بدنت برای بقا اجازه نمیده. حالا تو تا یه مدتی میتونی قید همه چی رو بزنی بعدش دوباره پرخوریت شروع میشه حالا چون تو قبلا سوخت و ساز بدنت رو اوردی پایین، دیگه مثل قبل نیست که مثلا یکماه پرخوری کنی نیم کیلو چاق شی الان با یک هفته پرخوری دیگه یک کیلو چاق میشی. پس مهم ترین چیز اینه که متابولیسم بدنت رو با رژیم کم کالری و پایین نیاری اصلا تو ۲۰ کیلو هم کم کنی ولی بالاخره یه روز نیاز داری که این وزنت رو ثابت نگه داری، اونوقته که نمیتونی چون یه قاشق اضافه تر خوردن دوباره چاقت میکنه. من چون اصولی کم کردم یکماه هم رها کنم نیم کیلو هم چاق نمیشم چون متابولیسمم بالاست.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
نه اون کالری نوسانی هست. ببین ما یه کالری تثبیت داریم که اگر اونقدر مصرف کنی وزنت ثابت میمونه نه زیا ...

ممنون اطلاعات خوبی دارید ک معلومه از تجربه خودتون بدست اوردین

من شرایطم جوری شده ک چون سقط داشتم بدنم خیلی افت کرده بیحال بودم چن ماه گذشته رو حالا چون دیسک کمر هم دارم و از طرفی قصد بارداری مجدد دکتر گفته باید حداقل ده کیلو کم کنم تا افزایش وزن بارداری ب کمرم فشار بیشتری وارد نکنه

میدونم برای قبل بارداری باید مقوی بخورم و در عین حال کمبود ویتامین و مواد معدنی دارم تو ازمایشم ولی ب خاطر رژیم نمیدونم چیکار کنم من حتی پیش متخصص تغذیه هم رفتم برنامه ای ک داده برام کالریش در همین حدوده حساب کردم

کاملا سردرگمم

نه اون کالری نوسانی هست. ببین ما یه کالری تثبیت داریم که اگر اونقدر مصرف کنی وزنت ثابت میمونه نه زیا ...

اگر امکانش و داشته باشین وقت بزارید برام کامل راهنمایی کنین ک چیکار کنم چیکار نکنم کالری و خرد و خوراک و ب چ صورت ادامه بدم واقعا ممنونتون میشم

امروز اتفاقا داشتم دفترچه مو نگا میکردم دیدم روزایی ک بالای ۱۷۰۰ کالری داشتم اون موقع ها خوب وزن کردم اون هفته هم

اگر امکانش و داشته باشین وقت بزارید برام کامل راهنمایی کنین ک چیکار کنم چیکار نکنم کالری و خرد و خور ...

اول کتلری تثبیتتون رو محاسبه کنید که الان سایتا در دسترس نیستن نمیدونم چجوری بعد فقط در حد ۲۰۰ و نهایت ۳۰۰ کالری از اون تثبیت کم کنید و مصرف کنید. پیاده روی داشته باشید. فعالیت و تحرک روزانه تون بالا باشه. عذای باکیفیت بخورید. پروتئین و فیبر بالا. مغذیجات مصرف کنید توی میانوعده ها، عدس پخته، میوه در حتی یک الی دو واحد، چربی مفید مثل گردو و زیتون و تخمه کدو و اینجور چیزا توی رژیمتون جا بدید. سبزیجات زیادتر مصرف کنید با وعده هاتون. آب زیادتر بنوشید. روغن مصرفیتون رو کم کنید. مثلا برنج برای بدن ضرری نداره، بجای قطع برنج، برنج مصرف کنطد ولی بدون روغن. نون جو رو جایگزین نون سفید کنید. سینه ی مرغ و تخم مرغ رو مصرفش رو بیشتر کنید. فست فود و محصولاتی که ناسالم هستن رو کم کنید مثلا چندوقت یکبار برای این که هم از زندگی لدت ببرید هم سالم باشید فقط مصرف کنید نه دائم. بهترین راه ۸۰/۲۰ هست یعنی ۸۰ درصد در هفته غذاهاتون مفید و سالم باشه ۲۰ درصد هم برای لذت بردن ناسالم بخورید ولی طبق کالری مجاز باید باشه هردوی اینها. یعنی مثلا من امروز روزیه که میخوام یه چیز ناسالم بخورم، از صبح شروع نمیکنم، تا شب مثل همیشه سالم میخورم شب یه وعده ی کوچیک نه تو حجم زیاد مثلا نصف برگر میخورم بدون نوشابه و سس زیاد. دوباره از فرداش رعایت میکنم کامل دوباره میبینم بعد از ۱۰ ۱۲ روز هوس یه چیزی رو کردم دوباره یه وعده این شکلی ناسالم با حجم کم و کالری کم وارد بدنم میکنم.

به به چه تاپیک های خوبی داری دختر،با اجازه سیو کردم تا سر فرصت همه رو بخونم❤️

خوشحالم که کمک کننده بوده❤️

من هر کاری میکنم چاق نمیشم. مادر و پدرم وقتی منو میبینن، بخاطر لاغریم ناراحت میشن.

تقریبا زیاد میخورم. تقریبا هر روز ناهار برنج میخوریم. شام نمیتونم بخورم چون وقتی شام میخورم فردا صبحش معده ام درد میکنه ولی صبحونه و ناهار تقریبا زیاد میخورم.

البته صبح تا شب هم سرپام مشغول کارای خونه و بچه ها.