2777
2789
عنوان

من ی عادتی دارم

153 بازدید | 16 پست

هیچ وقت با کسی صمیمی نمیشم خوش برخوردم گرمم و خوش رو ولی با هیچ آدمی غیر خانواده نزدیکم صمیمی نمیشم جوری که دوست ۸ سالم رو هیچ وقت اونقد به زندگیم نزدیک نکردم بخوام براش دردو دل کنم

همیشه انگار ناخواسته دور خودم حصار دارم اینو اکثر آدمایی که مدت زیادی باهام دوست بودن بهم میگن

بنظر شما اینطور شخصیتی از دیدگاه بقیه چطوره

از حرفاشون برداشت میکنم که فکر میکنن مغرورم و بقیه رو حساب نمیکنم

بهترین کار میکنی

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم با همه اینطوری بودم و هستم بجز یکی از دوستام که چندماهی میشه باهاش قطع ارتباط کردم و واقعا از اون موقع احساس تنهایی میکنم اون تنها دوستم نبود ولی نمیتونم با این دوستام مثل اون صمیمی باشم💔

کاش منم همینطوری بودم

پس ذهنم اینه که مشکلاتم برای اونا مهم نیست قرار نیست کاری کنن پس گفتنش بیخوده و البته بنظرم میاد هیچ کس قرار نیست آدم رو قضاوت نکنه یا همیشه دوست بمونه پس نمیذارم ضعف هامرو بفهمن

مرموز بودن هم ب بقیه حس منفی میده مثل اینکه البته من متقابلا پیگیر زندگی خصوصی کسی نیستم مگر حدودش ب ...

آره ممکنه همینطور باشه

افراد به آدمای مرموز کمتر اعتماد میکنن

اما اینکه صمیمی و خوش برخورد هستین ولی حد و مرز میزارین چیز بدی نباشه