هفته ۱۶هستم طول سرویکس کم شد ،تجربه ایست قلبی جنین و کورتاژ ،بارداری خارج رحمی و لاپراسکوپی دارم ،جفت تا هفته پیش سر راهی کامل بود الان تو سونو این هفته بالا رفته ،از بسم الله بارداری لکه بینی و خونریزی دارم هی قطع میشه شروع میشه
دل آرامی که داری دل در او بند دگر چشم از همه عالم فرو بند
چقدر شبیه منی🥹، هفته ۱۶ خیلی خوبه. طول سرویکست چند بود؟ دهانه رحمت قاعدتا بسته بوده. شما استراحتت با من فرق میکنه سبکتره. من چون باز شدن داشتم مطلق بودم که البته من خودم نتونستم کامل مطلق باشم. من الان ۲۹ ام به امید خدا. ولی تا جایی که میتونی استراحت کن و رعایت کن. من میشینم راه میرم ولی کار خونه نمیکنم بیرون هم فقط برای دکتر میرم
چقدر شبیه منی🥹، هفته ۱۶ خیلی خوبه. طول سرویکست چند بود؟ دهانه رحمت قاعدتا بسته بوده. شما استراحتت ب ...
دهانه رحم بسته بود ،طول سرویکس ۲۹بود، من نمیتونم استراحت مطلق باشم مجبورم روزی سه ساعت بشینم مغازه پارچه فروشی داریم خودم باید حتما یک شیفت برم نمیشه به شاگرد اعتماد کرد،از شنبه دوباره باید برم مغازه
دل آرامی که داری دل در او بند دگر چشم از همه عالم فرو بند
دهانه رحم بسته بود ،طول سرویکس ۲۹بود، من نمیتونم استراحت مطلق باشم مجبورم روزی سه ساعت بشینم مغازه پ ...
خوب پس نگران نباش. توی مغازه سعی کن سرپا نایستی و بشینی. توی ماشین هم خودت رانندگی نکن دراز بکش. دیگه توی خونه هم کامل رعایت کن. ان شاا... هیچ مشکلی پیش نمیاد.