2777
2789
عنوان

تجربه سرکلاژ

79 بازدید | 11 پست

بچه ها بعد از سرکلاژ کلا باید استراحت مطلق باشی نمیشه کارهای عادی رو انجام داد؟همه ش دراز میکشید یا میشه رو مبل نشت؟

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

ارههه میشه نشست کارهای سبک انجام بده پله بالا پایین نکن پیاده روی زیاد نکن سنگین بلند نکن خم وراست هم مثل جاروبرقی کشیدن اینا انجام نده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از امروز صب وقتی رو مبل میشینیم داخل واژنم تیر میکشه نمیدونم طبیعیه یا نه؟

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از امروز صب وقتی رو مبل میشینیم داخل واژنم تیر میکشه نمیدونم طبیعیه یا نه؟

منم همین حس رو دارم. بخاطر اینکه از داخل محکم بسته شده، ولی وقتی این حس میاد دراز میکشم

ببین استراحتت بسته به اینه که سرکلاژت اورژانسی بوده یا نه.

چرا سرکلاژ شدی؟ چند هفته ای

هفته ۱۶هستم طول سرویکس کم شد ،تجربه ایست قلبی جنین و کورتاژ ،بارداری خارج رحمی و لاپراسکوپی دارم ،جفت تا هفته پیش سر راهی کامل بود الان تو سونو این هفته بالا رفته ،از بسم الله بارداری لکه بینی و خونریزی دارم هی قطع میشه شروع میشه

چقدر شبیه منی🥹، هفته ۱۶ خیلی خوبه. طول سرویکست چند بود؟ دهانه رحمت قاعدتا بسته بوده. شما استراحتت با من فرق میکنه سبکتره. من چون باز شدن داشتم مطلق بودم که البته من خودم نتونستم کامل مطلق باشم. من الان ۲۹ ام به امید خدا. ولی تا جایی که میتونی استراحت کن و رعایت کن. من میشینم راه میرم ولی کار خونه نمیکنم بیرون هم فقط برای دکتر میرم

اگه هم جدیدا سرکلاژ کردی تیر کشیدن واژن بخاطر واکنش بدن به نخ و فشاره. طبیعیه

سه روزه سرکلاژ انجام دادم

چقدر شبیه منی🥹، هفته ۱۶ خیلی خوبه. طول سرویکست چند بود؟ دهانه رحمت قاعدتا بسته بوده. شما استراحتت ب ...

دهانه رحم بسته بود ،طول سرویکس ۲۹بود، من نمیتونم استراحت مطلق باشم مجبورم روزی سه ساعت بشینم مغازه پارچه فروشی داریم خودم باید حتما یک شیفت برم نمیشه به شاگرد اعتماد کرد،از شنبه دوباره باید برم مغازه

خدا رو شکر ۲۹هفته خیلی خوبه ان شالله پنج هفته بعد م به سلامتی و راحتی میگذره

دهانه رحم بسته بود ،طول سرویکس ۲۹بود، من نمیتونم استراحت مطلق باشم مجبورم روزی سه ساعت بشینم مغازه پ ...

خوب پس نگران نباش. توی مغازه سعی کن سرپا نایستی و بشینی. توی ماشین هم خودت رانندگی نکن دراز بکش. دیگه توی خونه هم کامل رعایت کن. ان شاا... هیچ مشکلی پیش نمیاد.