2777
2789
عنوان

خیلی بی هدف شدم

180 بازدید | 20 پست

گفتم میام خونه خودم برنامه نویسی تمرین میکنم میرم سر کار

الان عید میخوام برای بچه اقدام کنم

با خودم میگم انقدر کارای خونه زیاد بعد هم که بچه میاد باید کارو ببوسم بزارم کنار پس جرا الان وقت رو روش بزارم بجاش میشینم چندتا کتاب میخونم

چند جا هم بعنوان کاراموز مشغول بکار شدم ولی چون مهارت کافی نبود اومدم بیرون خدایی برام سخت بود

نمیدونم کلا بیخیالش بشم یا ادامه بدم همینطور بین زمین و هوا موندم

اینم بگم ۲۷ سالم هست لیسانس الهیات و کامپیوتر دارم

نمی دونم چند سالته و شرایطت چطوره ولی اگه میتونی فعلا اقدام رو به تعویق بنداز. ۹ ماه تا ۱ سال به خودت زمان بده قشنگ برنامه نویسی یادبگیر.

بچه که بیاد تا حداقل ۳ سال تمام وقت باید حواست بهش باشه.

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کارای خونه رو برنامه ریزی کن. صبح اول وقت بیدار شو آموزشببین. بعد ناهار حاضر کن هر روز یکی دو تا کارخونه انجام بده. اولوتیت خودت باشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

روی خودت کار کن.

یا روی الهیات با علم روز ، هوش مصنوعی.

کتاب بنویس و به مردم الهیات رو یاد بده. اکثرا در این علم ضعیف هستند.

اول کانال بزن برای آموزش . در حین کار با تبلیغات حسابی هم پول در میاری.

همه کارو میخوای باهم کنی خوب هدفت چیه میخوای کتاب بخونی درمورد چی به هدفیسرکار بری برای چه هدفی کارا ...

کاراموزی برنامه نویسی رفتم طراحی سایت کنارش آموزش برنامه نویسی هم میدیدم

کتاب درباره تربیت فرزند

اغلب بیماریها و مشکلات مردم و طلاق و ... بخاطر اعصاب هست و اعصاب هم از عدم شناخت علم توحید.

با طراحی سایت از افراد سنجش مسائل مختلف رو بعمل بیار و راهنما برای اون مسئله بزار. با مقداری هزینه گرفتن ازشون.

۲۷ سالم تنبلی تخمدان هم دارم

پس اول شاخه برنامه نویسی که میخوای رو انتخاب کن زبانی که نیازه رو یادبگیر براش تا عید

بعد تا بری دکتر مراحل و.... حداقل یه مقدار مسلط میشی ولی پشت گوش ننداز

کارای خونه رو برنامه ریزی کن. صبح اول وقت بیدار شو آموزشببین. بعد ناهار حاضر کن هر روز یکی دو تا کار ...

سلام به نظرتون میشه دو نفر که نیتیو نیستن باهم زندگی کنن؟ مشکل پیش نمیاد تو فهموندن موضوع بعدا؟ موردی تو زبان اموزتاتون داشتید،

سلام به نظرتون میشه دو نفر که نیتیو نیستن باهم زندگی کنن؟ مشکل پیش نمیاد تو فهموندن موضوع بعدا؟ مورد ...

توی تاپیک مربوط به زبانم سوالاتونو بزارین اینجا تاپیک کس دیگه ایه 🌺

کاراموزی برنامه نویسی رفتم طراحی سایت کنارش آموزش برنامه نویسی هم میدیدم کتاب درباره تربیت فرزند

عا چه خوب

خودت به نظر من بهتر میدونی هدفت چیه

شاید برنامه ریزی میخوای؟

من خودم روی این موندم