2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

احتمالا امروز واریز بشه تا اخر وقت ، دهک ۲ صبح زود واریز شده بود

چقدر ریخته بودن؟

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
پس چی شد گفته بودن که ۷۰۰ اضافه شده

نه با کالا برگ فرق داره ، اونو نفری یک میلیون زدن به حساب سرپرستان خانوار و جدا از یارانه س ، برو الان از بازار نرم افزار شمیم رو نصب کن (لازم نیست روی گوشی سرپرست خانوار باشه) شماره موبایل سرپرست رو وارد کن بعدم کد ملیش رو ، اولش که کد ملی رو میزنی ممکنه ارور بزنه و ببینی وارد نمیشه ، یکبار برنامه رو ببند و دوباره بازش کن وارد شده ، سمت راست پایین نوشته کالا برگ ، در دسترس و قابل خرید اونجا میتونی ببینی چقدر دارید و بری باهاش خرید کنی ، سمت چپ هم یه گزینه داره که دهک و درامد و ... رو درج کرده

نه با کالا برگ فرق داره ، اونو نفری یک میلیون زدن به حساب سرپرستان خانوار و جدا از یارانه س ، برو ا ...

اها

مرسی عزیزم ممنون

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲