2777
2789

واقعا؟واسه من ۱۰ بود خیلی ناراحتم چی میخوری قرص آهن؟

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شاید اشتباه شده چون خانومای ایرانی اکثرا کمخونی دارن یه بار دیگه چک کن

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

من مادرم۴۳۵😔🥲هموکروماتوزه..ازالان به فکر پیشگیری باش

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

قرص اهن میخوردی؟

مال قرص اهن نیس.ذخیراهن که داخل کبدش هس اینطوره

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

چکار کردی ک عددش این شده ؟ من با اینکه تغذیه ام خوبه و قرص اهنم یه وقتا میخورم اما ۵۰ نهایتا عددش

ربطی به قرص ودارو نداره.فریتین ک بره بالاینی اختلال در ژن ذخیرکننده اهن بدنولی مال استاترهمچین بالانیس تااااا زمانی ک پریودمیشه ولی یائسه ک بشه باید هرماه فلبوتومی شه ک ذخیره اهن بدنش نرمال شه

از کجا میاد اون😂

جهش ژن درپدرمادر🥲🥲جنبه ارثی داره وژنتیکی🥲🥲🥲🥲