2777
2789

ببین طبق تجربه اصلا اجازه نده جاریت حس کنه یک درصد از تو سره یا حس خود بزرگ بینی داشته باشه هرچقدر اون خودشو برای تو گرفت تو هزار برابر خودتو بیشتر بگیر براش

آزاد باشی ایران...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه نفر تو خانواده همسرم هست همینقدر ادایی و مسخره و افاده ایه ولی جاریم نیست . تجربه ام تو برخورد باهاش ، اینه ک وقتی داره کلاس میذاره یا از خودش هی تعریف میکنه هیچی نگو فقط لبخند بزن و سرتو تکون بده . بی محلی کنی فک میکنه سوختی و خیلی گرم بگیری توهم و خودشیفتگیش میزنه بالا .

عادی سلام علیک و خدافظی کن نه خیلی گرم نه خیلی سرد . کلا همه چی در حد تعادل .

وقتایی ک حس میکنی نگاهش از بالا ب پایینه و با حرفا یا رفتارش داره تحقیرت میکنه بهترین جواب محل ندادنه چون همه این مارا رو میکنن ک حرص ادمو دربیارن ولی وقتی لبخند بزنی و خونسرد بمونی اتیش میگیره چون میفهمه نتونسته اذیتت کنه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ببین طبق تجربه اصلا اجازه نده جاریت حس کنه یک درصد از تو سره یا حس خود بزرگ بینی داشته باشه هرچقدر ا ...

متاسفانه با اینکه از همههه لحاظ سرترم ولی پیشش اعتماد به نفس ندارم نمیدونم چرا فقط پیش اون اینجوری ام

متاسفانه با اینکه از همههه لحاظ سرترم ولی پیشش اعتماد به نفس ندارم نمیدونم چرا فقط پیش اون اینجوری ا ...

منم جاریم از لحاظ خانوادگی و قیافه از من خیلی پایین تره خدایی اما انقدر با عشوه حرف میزنه ک منم اوایل همینجوری بودم بعدا هی همسرم و اطرافیان ک بهم گفتن کم کم اعتماد ب نفسم برگشت ببین وقتایی ک اون هست با بهترین ورژن خودت وارد اون جمع بشو بهترین لباسا عطر ارایش مو

آزاد باشی ایران...

جواب تیکه و خودشیفتگیاشو بدم یا ندید بگیرم؟

اصلااا ، اصلا هرکی هرحرفی زد تو به خودت نگیر چه جاری چه بقیه اتفاقا یه ریز کمکم بده تو تیکه انداختنا ، اصلا ب رو خودت نیار که منظورشون با تو بوده ، اینجوری دو بار دیگه همینجوری رفتار کنی اونام خسته میشن حرف الکی نمیزنن ،

خوب شد گفتییی🥺 حتی مامانشم تیکه میندازه بهم

چه پررو 😒 به شوهرت بگو بهت تیکه میندازن بهش بگو اینا در حدی نیستن من بخام باهاشون دهن ب دهن شم اگه دیدی چیزی گفتن ک ممکنه منو ناراحت کنه یه تیکه قلبمه بارشون کن

نه تو جمعای خانومانه میگن ، دوست ندارم همسرمو وارد این بحثا کنم دلم میخواد خودم قوی باشم و حد و مرز ...

پس همون به روی خودت نیار ک با توان، سعی کن با بهونه اوردن زیادم تو این جمعاشون نری ، کی بدون شوهر میره تو جمع خونواده شوهر