2777
2789
عنوان

ماشین شریکی

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 46 پست

شروع درسر بزرگته ..تو زیاد استفاده کردی بنزین چرا نزدی.. دست تو بوده بالابر شیشه خراب شده . کجا پارک کردی زدن ماسیمو داغون کردن . آنقدر استفاده کردی باطری خالی کرده . من یک هفته دست به ماشین مزدا تو چرا سه بار برداشتی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته اگر تو یا اون کسی باشیو که خیلی به ماشین نیاز نداره یا اهل گذشت باشین خوبه . مثلا با مادرت یا ...

خودم نه آنقدر نیست مثلاً هفته ای سه روز دیگ اگه زیاد باشه

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه
آخرش هر کی خواست جدا شه میفروشیم پولشو نصف میکنیم سندش مهم نیست یعنی به اون آدم اعتماد دارم

دخترجون ماشین دار شدن به چه قیمتی؟؟!حتی با خواهر یا برادر ،حتی با پدرت هم شراکتی نخر.یک پی کی بخر .یک ماتیز بخر

میگم اگر خیلی نیاز به ماشین نداشته باشین یکی تون و اهل گذشت باشید میشه

مثلا دختر خاله م قسطی پاشین داداشش برداشته . خاله م میگفت تازه قسطاشم من میدم بیشتر . ماشین زیر پای دختر خاله م ، اما هر چی خرید مامانش داره انجام میده یا مثلا دکتر میبره و ... بچه های خودشم میبره همه جا کلا با بعضیا میشه

اگه خریدی نصف ماه دست شما باشه نصف ماه دست ایشون بنزین هم تایم هر کسی هست باید باکش رو پر کنه بده بقیه خرج ها هم نصف بشع تصادفی پیش اومد کسی پرداخت کنه تایم اون بوده اینجوری شاید بشه کنار اومد دو هفته دست اون دو هفته دست شما اینجوری نباشه که اون بگه من نیاز دارم تو بگی منم کار دارم دو هفته دو هفته کنید تکلیف معلومه

اگه خریدی نصف ماه دست شما باشه نصف ماه دست ایشون بنزین هم تایم هر کسی هست باید باکش رو پر کنه بده بق ...

به نظرم یک روز درمیون خوبه براش

حتی اگه گذشته رو هم پاک کنی بازم رد باریک زخم می مونه