2777
2789
نیازی ب تسلیم شدن نیس که چ زود شناختی، عجیبه

ادم شناس خوبی ام

خیلی مودب ؛ اصلا اهل فحش دادن نیستی

مهربون ؛

جدی ( یعنی در حال خنده نیستی هر لحظه )

حساس ؛

منظم ؛

درسخون

علاقه مند به کتاب

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

ادم شناس خوبی امخیلی مودب ؛ اصلا اهل فحش دادن نیستیمهربون ؛ جدی ( یعنی در حال خنده نیستی هر لحظه )حس ...

90 درصد درست گفتی

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم اشتباه گفتم ؟

جدی

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

جدی

چون خیلی خشک باهام بحث کردی

جدی بودن اومد تو ذهنم ؛

شیک پسندی و خاص پسند

توو انتخاب یه چیز درست حسابی فکر میکنی

با وسواس انتخاب میکنی و تصمیم میگیری

درسته یا غلط

چون خیلی خشک باهام بحث کردی جدی بودن اومد تو ذهنم ؛شیک پسندی و خاص پسندتوو انتخاب یه چیز درست حسابی ...

جدی بودن یا نبودنم بستگی ب طرف مقابل داره، با شما آره جدی بودم..

اکثر ادما اینطوری نیستن مگه؟

جدی بودن یا نبودنم بستگی ب طرف مقابل داره، با شما آره جدی بودم.. اکثر ادما اینطوری نیستن مگه؟

شیک پسند و خاص پسند ؟ نه

خیلی ها بد سلیقه ان ؛

مثلا پروفایل ها رو ببین

پروفایل خودتم ببین

شیک پسند و خاص پسند ؟ نهخیلی ها بد سلیقه ان ؛مثلا پروفایل ها رو ببین پروفایل خودتم ببین

نه اخه اینجا بعضیا صرفا اسم یا پروف فان میزارن، ربطی ب بد سلیقه بودن نداره ک