کار_خونگی مدیر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 372 عنوان جرأت یا حقیقت | مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 38 پست کی پایه س بیاد بپرسیم از هماولش بگمااا من آقام 1404/10/25 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کار_خونگی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/18 تعداد پست: 372 میخواستم شروع کنما تا اینکه گفتی آقایی.. کنسله 🎀 مشکلی نیست. ممنون
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1979 حداقل ی کامنتی بزار ب امضات بیاد خب.. امضا من برای کاربر اقای عضو نی نی سایت نیستچه جوری میتونم درکشون کنم ؟ 😬 ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 866 امضا من برای کاربر اقای عضو نی نی سایت نیستچه جوری میتونم درکشون کنم ؟ 😬 شت، شما خودتم عضویا بعد میگی چجوری میتونم درکشون کنم؟؟! قشنگه.. وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1979 شت، شما خودتم عضویا بعد میگی چجوری میتونم درکشون کنم؟؟! قشنگه.. خب من خودم درک کردم ؛ خودم میشناسم ؛نمیام تاپیک بزنم با خانوما بازی کنم 😂یا مخ بزنم یا لاس بزنم ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 866 خب من خودم درک کردم ؛ خودم میشناسم ؛نمیام تاپیک بزنم با خانوما بازی کنم 😂یا مخ بزنم یا لاس بزنم ببین من اصن کاری ب مخ زنی و اینحرفا ندارم کهبیو بزن خودتو درک کردی، چرا زدی مردم؟! یکم فکر کن وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1979 ببین من اصن کاری ب مخ زنی و اینحرفا ندارم کهبیو بزن خودتو درک کردی، چرا زدی مردم؟! یکم فکر کن نه واقعا تا ۹۹٪ درک میکنمهمچین ادمی ام ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 866 نه واقعا تا ۹۹٪ درک میکنمهمچین ادمی ام اره اصن مشخصه.. وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1979 اره اصن مشخصه.. حالا چرا انقد از یه اقا دفاع میکنیاونم توو این سایتجالبه آفرین ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 866 حالا چرا انقد از یه اقا دفاع میکنیاونم توو این سایتجالبه آفرین کامنت خودمو تو تاپیک ببین، دفاع نکردم که فقط میگم خوبه ادما رفتار و حرفشون شبیه هم باشه، همین وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1979 کامنت خودمو تو تاپیک ببین، دفاع نکردم که فقط میگم خوبه ادما رفتار و حرفشون شبیه هم باشه، همین شبیه ولی این شیطنت بود همینتاپیک درد و دل که نزده بود درکش کنمولی مشخص خانوم عاقل و منطقی و جدی هستین ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 866 شبیه ولی این شیطنت بود همینتاپیک درد و دل که نزده بود درکش کنمولی مشخص خانوم عاقل و منطقی و جدی هستی ... ولی شیطنت با تیکه انداختن فرق داره ها.. اوکیه بگذریم وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 1979 ولی شیطنت با تیکه انداختن فرق داره ها.. اوکیه بگذریم قبول تسلیم حق با توعهخیلی هم مودب هستینو زندگی ت روی نظم و برنامه ستبا چند تا کامنت شناختمت مرسی از تذکرت ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
nbat_ عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 866 قبول تسلیم حق با توعهخیلی هم مودب هستینو زندگی ت روی نظم و برنامه ستبا چند تا کامنت شناختمت مرسی از ... نیازی ب تسلیم شدن نیس که چ زود شناختی، عجیبه وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻