2777
2789
عنوان

از دیوار طلا خریدید تا حالا

101 بازدید | 13 پست

سلام از دیوار طلا شده بخرید ؟ یک انگشتر کوچک دیدم با پس اندازم میتونم بخرم نوشته دو درصد روی تابلو و خرید در طلافروشی ،

باید کدوم طلا فروشی بریم یعنی جای خاصی داره یا همه انجام میدن و اینکه درصدی هم باید به اون مغازه که میریم داخلش معامله کنیم بدم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن خواهش میکنم برو از جای معتبر بخر اگه سرمایه گذاری هم میخای بکنی از تو سایتا نخر برو از بورس بخر

بیشتر توضیح میدید ؟ حدود پنجاه تومن خورد خورد با کار دانشجویی و طراحی سایت جمع کردم گفتم یه حلقه بخرم برای خودم

نوشته فاکتور داره ، در کل بلد هم نیستیم نه من نه شوهرم نشده تا الان بخوایم طلا بخریم سرویس عقدمم نقر ...

عزیزم پس حتما طلا فروش برو و اگر نمیخوای نو بخری طلای دست دوم بخر

طلایی ک تو دیوار میگی رو ببری طلا فروش سنگ محک امتحان کنه

ولی چون تا حالا نخریدین بنظرم برو طلا فروشی و حداقل دست دوم از طلا فروش بخر

بیشتر توضیح میدید ؟ حدود پنجاه تومن خورد خورد با کار دانشجویی و طراحی سایت جمع کردم گفتم یه حلقه بخر ...

میری ی طلا فروشی ک خودت انتخاب کنیش

میسنجه طلاس با فاکتور مطابقه بعد میخری

دودرصدم بالای تابلو گرونه اگ برا سرمایه میخوتی

بگرد تابلو یا ۵۰ بالای تابلو بخر

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نوشته فاکتور داره ، در کل بلد هم نیستیم نه من نه شوهرم نشده تا الان بخوایم طلا بخریم سرویس عقدمم نقر ...

یه طلا فروشی برین.. قرار بذارین.. خودت بهش بگو کجا بیاد وزن کن وبخر.. من دو بار از دیوار خرید کردم مشکلی نداشت..

بیشتر توضیح میدید ؟ حدود پنجاه تومن خورد خورد با کار دانشجویی و طراحی سایت جمع کردم گفتم یه حلقه بخر ...

خب با این وضعیت نمیشه مثلا طلا تابستونا خیلی پاین میاد یا حداقل ثابت میمونه اون موقع ها خوبه برای استفاده شخصی منظورمه اگه برای سرمای گذاری و سود میخای برو تو بورس ثبت نام کنن مثلا کارگزاری آگاه رو پیدا کن ثبت نام کن تایید هویت سجام هم از دفاتر خدماتی انجام بده کلا یه روز زمان میبره هر موقع خواستی در لحظه بفروش

الا دوست من طلا خریده نمیتونه بفروشه تو بازار فیزیکی هست خریدار نیست