2777
2789
عنوان

رسم سیسمونی

124 بازدید | 12 پست

سلام، شهر شما رسم هست سیسمونی رو کی خریداری میکنه؟شنیدم بعضی شهرا بر عهده خود پدر مادره نه خانواده دختر، اگر دوس داشتید اسم شهر یا قومیتتون رو هم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی هزینه بر هم هست اخه

اره واقعا مامان منم داره برام سیسمونی میخره البته ما خودمون هم کم خرج نداریم بچه کلا خیلی خرج داره حداقل کمک میشه بهمون

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

واقعا ؟ من شنیده بودم خراسان جهیزیه و سیسمونی با خانواده دختر نیست

واه نه بابا فقط اهل تسنن تو خراسان جهیزیه و سیسمونی نمیدن. تازه اونم اهل تسننی که خیلی سنتی باشن وگرنه من الان تو مناطق سنی نشین زندگی میکنم دوستای سنی خودم که خانواده های جوون و به روزی دارن عین ما هم جهیزیه میدن هم سیسمونی.

واه نه بابا فقط اهل تسنن تو خراسان جهیزیه و سیسمونی نمیدن. تازه اونم اهل تسننی که خیلی سنتی باشن وگر ...

چه جالب نمیدونستم پس تو خانواده هاس سنتی اهل تسنن جهیزیه با کیه پسر؟ سیسمونی روهم خودشون میخرن خود زوجین ؟

چه جالب نمیدونستم پس تو خانواده هاس سنتی اهل تسنن جهیزیه با کیه پسر؟ سیسمونی روهم خودشون میخرن خود ز ...

سنتی هاشون کلا به ظواهر و زندگی لوکس اعتقادی ندارن. یه سری لوازم ضروری هست که مرد باید فراهم کنه برای همسرش حالا یا خونواده پسر کمک میکنن یا نمیکنن. سیسمونی هم مثل ما نیستن که تخت و کمد و لباس و اسباب بازی تا دو سالگی بچه بگیرن. خود مادر و پدر ملزومات اولیه رو میگیرن. اطرافیان هم اگه بخوان در قالب هدیه تو سیسمونی کمک میکنن.