2777
2789
عنوان

پشیمونی دوران بارداریتون چی بود

219 بازدید | 31 پست

میخوام از تجربه همگی استفاده کنم.🥰♥️

چیزی بوده که پشیمون شدین از خوردنش تو بارداری؟

چیا باعث زردی میشه

چی بخوریم بچه مستعد کولیک و ریفلاکس بیشتری میشه؟

صبحانه اکثرا چیا میخورین؟ ناهار شام چی میخوردین؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوراک مادر ربطی به زردی نوزاد نداره

میگن گرمیجات باعثش میشه. میخواستم مامانایی که نی نیشون زردی داشته بیان اینو تایید کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولین بارداری تون؟ متاسفانه سر بارداری دکترم هی بهم میگفت خیلی چاق شدی و فلان.. منم رعایت کردم و متاسفانه بچه م خیلی کم وزن بدنیا آمد.. بعد زایمان هم بلافاصله شدم ۵۵ کیلو 🤧اما چ فایده بچم خیلی ضعیف شد.. اگر باردار بشم تا میتونم میخورم حتی بیست کیلو هم چاق شم... هر روز مرغ و تخم مرغ و بستنی و آجیل و..

اولین بارداری تون؟ متاسفانه سر بارداری دکترم هی بهم میگفت خیلی چاق شدی و فلان.. منم رعایت کردم و متا ...

اره عزیزم اولین بارداریمه. خودم وقتی به دنیا اومدم وزنم ۲/۶۰۰ بوده. پس امکانش هست بچم کم وزن بشه؟ بستنی رو از چند ماهگی شروع کنم،قند نمیگیرم؟ اجیل رو کم و بیش مصرف میکنم تخم مرغ زیاد دوست ندارم مرغ رو زیاد میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولین بارداری تون؟ متاسفانه سر بارداری دکترم هی بهم میگفت خیلی چاق شدی و فلان.. منم رعایت کردم و متا ...

دکترتون حرف غلطی نزده

من بیشتر از ۲۰ کیلو وزن اضافه کردم ولی بچم ریزه بود

اینا ژنتیکه

اره عزیزم اولین بارداریمه. خودم وقتی به دنیا اومدم وزنم ۲/۶۰۰ بوده. پس امکانش هست بچم کم وزن بشه؟ بس ...

تخم مرغ خیلی تاثیر داره تو وزن گیری.. ی روز با کره نیمرو کن ی روز آبپز کن با سیب زمینی و سبزی خشک و کره قاطی کن بخور

من نوزادی خیلی تپل بودم. بچم 2800 بدنیا آمد.. چون خودم لاغرم کلا.. ماه هشت به بعد ماه وزن گیری خست.. بستنی هم تنوع بده.. خودت تو خونه شیک درست کن.. خامه و با میوه یخ زده و پودر پسته و گردو قاطی کن میشه بستنی!

برنج و نون زیاد فایده نداره فقط خودت چاق میشی.. پروتئین خیلی تاثیر داره

تخم مرغ خیلی تاثیر داره تو وزن گیری.. ی روز با کره نیمرو کن ی روز آبپز کن با سیب زمینی و سبزی خشک و ...

اها که اینطور پس . اره برنج و نون رو شنیدم تاثیر انچنانی نداره رو بچه فقط سیر کنندس.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کلا تغذیه م خیلی بد بود.. همش در حال راه رفتن هم بودم.. اسباب کشی خرید! استراحت هم نداشتم

وای منم به احتمال زیاد اسبابکشی داشته باشم🤦🏻♀️🤦🏻♀️.

1
5
10
15
20
25
30
35
40