2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

114 بازدید | 13 پست

سلام به همه

میگم نظرتون در رابطه با ازدواج چیه

بیست سالمه همه رو دارم رد میکنم دانشگاه تهران درس میخونم حتی دکتر و دندون پزشک دانشگاه خودمونم رد میکنم چون سنم به نظرم پایینه. به نظرتون درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درسته اون قدیم بود که میگفتن(با عرض معذرت) دختر رسید به بیست، باید به حالش گریست. سن ازدواج کاملا بستگی به خود ادمش داره ولی به نظرم زیر ۲۴ ۲۵ سال منطقی نیست

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

کاملا درسته اون قدیم بود که میگفتن(با عرض معذرت) دختر رسید به بیست، باید به حالش گریست. سن ازدواج کا ...

قشنگ مثل اینه که شما به یه مهمونی عصر و شب دعوت شدید ساعت ۷ ۸ مهمونی رو ترک کنید در حالی که ادم حسابیای مجلس تازه ساعت ۹ ۱۰ میان

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

سلام عزیزم

همیشه اوضاع آینده اونطوری که ما میخوایم نمیشه ممکنه بعدا حسرت بخورین تو همین نی نی سایت خیلیا گفتن به خاطر سن کوچیک ازدواج نکردن و ...

شما خودت در مورد. خودت فکر کن ببین میتونی در مورد همه چیز تصمیم بگیری به بلوغ فکری و... رسیدی یا نه

یا فکر کن ببین رفتارت مثل زنهای بزرگه یا دختر نو جوون

خودتون میفهمین اونوقت