2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

201 بازدید | 33 پست

تقریبا 2 سالو 5 ماه پیش 29 هفته بیخودی دردم گرفت زایمان کردم💔این ماهم احتمالا بارداربشم.اقدام نیستم جلوگیری داشتم اما یکی 11 سیکلم یکی 18 سیکلم ک با کیت تخمک گذاری دقیقا زمان تخمک گذاریم بود با کاندوم رابطه داشتم اما هردوبارش پاره شد.برند kodex.واقعا آشغاله.قبلا با اورژانسی باردارشدم .این ماهم دوبار خوردم خدا بداد برسه.کیا زایمان زودرس داشتن؟اگ باز اتفاق بیوفته من نابود میشم.شوهرم میگ بندازیم گفتم منو بیهوش کن یا بکش چون بعدش از عذاب وجدان میمیرم.درآمدمون شکر خوبه ولی خب مستاجریم سر پولیش نیس سر آیندشونه.یه پسر 3 سالو 3 ماهه دارم

عشقم پسرم🐣🌱

من داشتم ۲۸هفته دخترم دنیا اومد.

نترس قرار نیس باز این اتفاق بیوفته تحت نظر باش

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حامله باشی دکتر دارو میده این یکی زودرس نشه.نگران نباش

استرس یقمو گرفته.من پسر دومیمم 2 ماهش بود از دست دادم ینی نمیدونی چقد فشار رومه استرس خودم فشار اوردن شوهرم

عشقم پسرم🐣🌱

من داشتم ۲۸هفته دخترم دنیا اومد.نترس قرار نیس باز این اتفاق بیوفته تحت نظر باش

💔💔خداکنه.اولیم 38 هفته بزور اومد این دومیم از اولم موندنی نبود

عشقم پسرم🐣🌱

منم قبلا زایمان زودرس داشتم تو هفته ۲۱

دو بار بعدش باردار شدم

اولیش سرکلاژ شدم و استراحت نسبی بچه م ولی هفته ۳۵ بدنیا اومد اونم بخاطر شرایط اورژانسی که ضربان قلب بچه افت کرد و کیسه آب نشتی داد

دومیش خودم قبول نکردم سرکلاژ رو چون شرایط رو نداشتم اونم ۳۷ هفته سزارین شدم کل بارداریم هم فشار خونم بالا بود

کاربر سابق هستم...بعلت برودت هوا کاربری قبلیم تعلیق شد مجبور شدم یه جدید بزنم

💔💔خداکنه.اولیم 38 هفته بزور اومد این دومیم از اولم موندنی نبود

فکر بد نکن گلم من دخترم خداروشکر الان هفت سالشه.سخت بود ولی گذشت..دومی 39هفته دنیا اومد.تخت نظر باش چیزی نمیشه

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

ای وای.چه تجربه تلخیشوهرت نمیخواد بچه رو ؟

یبار یجوری ذوق میکنه ک دلم خوش میشه تا یذره ذوق میکنم میزنه تو پرم ک عاااا پس میخوای نگهش داری اره از ترسم میگم نه وقتیم میگم اره یه دعوایی میشه

عشقم پسرم🐣🌱

من زایمان دوقلوهامو 28هفته داشتم😢😢خداروشکر الان سالمن، اما پدرم دراومد، نابود شدم. ولی قرار نیست ه ...

من پسرم مرخص شد اما 2 ماهگی توخواب خون بالااورد آسمونی شد درد من نبودشه

عشقم پسرم🐣🌱

فکر بد نکن گلم من دخترم خداروشکر الان هفت سالشه.سخت بود ولی گذشت..دومی 39هفته دنیا اومد.تخت نظر باش ...

خداحفظش کنه.پسر من ک 2 ماهگی رفت

عشقم پسرم🐣🌱