آیدین۲ مدیر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 70 عنوان ساندویچ ساز | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست میخوام بخرم چه برند و مدلی پیشنهاد میدین؟ و چند گرفتین؟ 1404/10/25 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13672 🥲🥲🥲😂😂😂😂 😆🤣🤣 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13672 اسنک رو اماده میکنی با مخلفات، میزاری توش. از دو طرف پرس میکنه و یکم گریل میکنهچیز خاصی نیست اهااا اسنک ساز اینو مبدونممم مرسی چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5413 ساندویچ ساز یه وسیله ساده س و زیادم استفاده نمیشه خیلی روی مارکش حساس نباش.4 تایی بخر و اگر وافل دوست داری از فروشنده بپرس صفحه وافلسازم داره چون همشون ندارن.از من مارک کنووده. خوبه خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
the_spring_girl عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 5713 مامانم پارس خزر داره راضیه.ولی ساندویچ ساز ضروری نیست.من ترجیح میدم اینجور چیزای کوچیک و بی مصرفو نگیرم بجاش ظرفشویی و جارو رباتیک بخرم قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5413 یعنی خودش سوسیس و خیار شور و گوجه میذاره لای نون؟چطوریه ؟ به اسنک پز میگن ساندویچ ساز خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
الییییhhh عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1498 پس چطوری ساندویچ میسازه ؟ نگا کن مثلا مواد اسنک میذارن لای نون میذارن داخلش میپزه اسنک سازم میگن بهشیا بعضیاشون چنتا سری دارن عوض میشه توش دونات و وافل درست می کنن لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 13672 نگا کن مثلا مواد اسنک میذارن لای نون میذارن داخلش میپزه اسنک سازم میگن بهشیا بعضیاشون چنتا سری دارن ... وای بخدا اسنک ساز میدونم چیه اصلا اسم ساندویچ ساز شنیدم، حواسم. رفت ی جای دیگه اسنک ساز و یادم رفت😂 چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»
الییییhhh عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1498 وای بخدا اسنک ساز میدونم چیه اصلا اسم ساندویچ ساز شنیدم، حواسم. رفت ی جای دیگه اسنک ساز و یادم رفت😂 اصلش همون اسنک سازه😂 آخه توش ساندویچ نمیذارن که😂 لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔