خودم به احتمال زیاد نه، با این که زندگی خوبی دارم اما فکر میکنم ازدواج نمیذاره آدم به آرزوهاش برسه، مخصوصا وقتی بچه دار میشی این محدودیت هزار برابر میشه
آرزوت چی بود میشه بدونم؟من مجردم و خیلی دلم میخواد ازدواج کنم
من خیلی زود ازدواج کردم اما دیر بچه دار شدم، یعنی دانشگاهو وقتی ازدواج کردم رفتم، من کلا آدم بلند پروازیم دلم میخواست خیلی چیزارو تجربه میکردم از مهاجرت گرفته تا پیشرفت شغلی، اما الان یه مسئولیت خیلی بزرگ دارم و اون مادر بودنه پس در درجهی اول اولویت بچهس
اصلا موضوع این نیست باید از خیلی چیزا بزنی به خاطر زندگیت
اره می دونم و قبول دارم حالا من یکیشو گفتم. و اینم بدونیم که. ازدواج واسه پسرا سخت تره چون خرجمون بیشتر میشه نمی صرفه با دوست دختر هم میشه این نیازا رو بر طرف کرد 😉😜
کاش اینایی ک میگن ازدواج نمیکردن طلاق بگیرن به ما ثابت میکردن مجردی بهتره نه اینکه فقط حرف حرف حرف
اخه جدایی به این سادگیا نیست که مخصوصا با وجود بچه، اگه آدم از اول مجرد باشه یه بحثه اما اگه جدا بشه هزارتا بحث، بعد دیگه فقط نباید به فکر خودت باشی اون بچه که اوردی توی این دنیا مسئولیتش با توعه
اگه بخوای تو ازدواج فقط حساب کتاب کنی خیلی سخته، بالاخره در نهایت آدم به یه همراه نیاز داره
اصلا نمیشه حساب کتاب کرد چون ایران کلا برعکسه و همه چی حق دختره البته تو این بُرهِ از تاریخ مثلا بعضی از کشور ها هستن که کلا شریکن مثلا زن هم میره سرکار میاره وسط مرد هم میاره وسط ولی تو ایران زن یه شام درست میکنه کلا تو خونه میشینه کلی غر هم میزنه تازه باید کلی مهرش کنی بعد معلومم نمیکنه بهت خیانت می کنه یا نه ته ته لطفشم اینه با کلی منت بهت بده تنها کاری که از دستش بر میاد 😂