2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله خداروشکر

همیشه وقتی نشونه هارو میبینم خودمون متوجه نیستیم ولی واقعا خدا هست همیشه هوامون رو داره یه نشونه کوچیک هم وجود خدا هست

اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.».

اره من همیشه حس میکنم و وقتی حس میکنم از تموم ترسام و نگرانیام رها میشم فقط باید باهاش حرف بزنی صداش بزنی اون میشنوه صداتو و سعی کنی آدم خوبی باشی تا نزدیک تر بشی به خدا

سر بزنگاه. مثلا به وقت مشکلات انقدر رنج میکشم یهو توانم که به آخر میرسه صفر صفر که میشم یهو همه چی درست میشه میفهمم کار خدا بوده بزرگم کرده کلی درس از اون رنج میگیرم میدونم اگه اینکارو با من نمیکرد من هرگز به اون درک و فهمی که الان دارم نمیرسیدیم.... خدا همه جا هست کنارمونه کافیه خودمون دیدمونو به فلسفه ی بودنش عوض کنیم خدا به این معنا نیست که اگر باشه تو هیچ مشکلی نداشته باشی خدا مثل یه معلم میخواد درس زندگی بهت بده بزرگت کنه باعقل و شعورت کنه. وقتی مفهوم خدارو اینجوری درک کردی همه جای زندگیت به وفور میبینیش خدا اگه نبود هیچ وقت فلسفه ی وجود جهان و هستی هم نمیفهمیدی... :)

2790
2778
2791
2779
2792