2777
2789
عنوان

واژینیسموس

418 بازدید | 35 پست

واژینیسموس دارم سالهاس نتونستم درمان کنم الان از استرس خیلی شدید افسردگی تنبلی تخمدان گرفتم اونقد انرژی ام از دست رفت به خاطر افسردگی نتونستم حرکت کنم و کبد چرب گرفتم و سالهاس یبوست دارم هر روزم تکراریه دلم خیلی گرفته خیلی داغونم کاش تموم میشد با کاش میمردم کلی حس منفی تو وجودمه.....

نشد برا من هرکاری کردم نشد هر کی رو میبینم تازه ازدواج کرده دلم میگیره منم با کلی ذوق ازدواج کردم ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سه ساله پیش ازدواج کردم متوجه شدم

کلی دکتر و ماما رفتم اما بی فایده بود

همون موقع خودمو درمان کردم

برای من هم سخت بود

با گریه و حال بد ولی بالاخره درمان شدم

☔💜تو همه روزهای زندگیم هیچ وقت نتونستم خودِ واقعیم باشم بخاطر سختی شرایط و کسانی که دوستشون دارم🧡🍁🍂

بسم الله بگو اول برو دکتر زنان بعدش هم روانپزشک بعدش هم باشگاه و رعایت تغذیه بی نهایت اینا همشون بهم کمک میکنه و روهم تاثیر میذاره 3 ماه بعد خودتو تو اینه ببینی نمیشناسی پاشو خودت باید برای خودت کاری کنی منم واژینیسموس داشتم دکتر رفتم باشگاه رفتم مدیتیشن کردم صبر و موادومت کردم و خداروشکر نتیجه گرفتم

ینی حتی از دیلداتور های پزشکی که سایز بندی هستن برای این بیماری هم استفاده کردید؟من واژینیسموس داشتم بعد از۶/۷ماه کم کم اوکی شد الانم یک سال و نیمه ک اوکی همه چی

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃
ینی حتی از دیلداتور های پزشکی که سایز بندی هستن برای این بیماری هم استفاده کردید؟من واژینیسموس داشتم ...

اره استفاده کردم اونقد نتونستم دیگه روحیه ندارم

ینی حتی از دیلداتور های پزشکی که سایز بندی هستن برای این بیماری هم استفاده کردید؟من واژینیسموس داشتم ...

منم ۴ ماهه درمان شدم با دیلاتور

☔💜تو همه روزهای زندگیم هیچ وقت نتونستم خودِ واقعیم باشم بخاطر سختی شرایط و کسانی که دوستشون دارم🧡🍁🍂
اره استفاده کردم اونقد نتونستم دیگه روحیه ندارم

من با همین دیلاتور درمان شدم خودم تو خونه درست کردم با دستکش و گوش پاکنو و پنبه

بخوای هرکاری ازت برمیاد پاشو خودتو سلامتیتو و زندگی زناشوییتو نجات بده

سلام منم واژیسون بودم اون قد شوهرم مسخره ام کرد هنوزم میکنه پیش همه میگه بعد من مشاوره تلگرام پیدا ...

یکم زیادی تبلیغت تابلو نبود؟

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...