2777
2789
عنوان

خیلیییی مهمممممم

189 بازدید | 2 پست

بچه ها عزیزان تو رو خدا در آینده خواستین بچه دارشین وقتی بیارینش تو این دنیای پر از دردسر و بدبختی که علاوه بر بودن امکانات مالی ادامه زندگی از لحاظ سازش بین خودتو و همسرت هم عالی باشین اخلاقتون ردیف باشه رفتارتون خوب باشه بی اعصاب نباشید و مطمئن باشید تا جایی ک ممکنه طلاق نمیگیرید در آینده اگر این دو مسئله مهم رو نداشته باشین قطعااا در آینده زندگی یک یا چند نفر رو خراب میکنید . خودت ببین زندگی چقدر پر چالشه پر دردسر و فکر و خیال مختلفه چیزایی که دست ما نیست چه برسه چیزایی که دست ما هست هم بر زندگی بچه تاثیر بد بزاره ... خیلی مهمه خیلی

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

من که با بچه دار شدن تو ایران کلا مخالم چون به نظرم تعداد کمی تو ایران همه این ایتم ها رو دارن

انسانها فرق دارن ولی من گفتم که فردا اون بچه بخدااا لعنت میفرسته بر زندگی با فقر بر اخلاق بد خانواده بر بچه طلاق بودن

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷