2777
2789
عنوان

سندروم انفجار مغز

227 بازدید | 25 پست

تجربش رو داشتین؟

اینجوریه که توی خواب یهو یه صدای خیلی بلند مثل به هم خوردن در یا شکستن شیشه یا صدای زنگ در رو میشنوین

صدایی که واقعی نیست اما از توی مغز شما میاد و شما میشنوین..

علتش چیه؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

من یه بار خود خواسته با یه سری آموزش میخواستم روحمو موقتا از بدنم جدا کنم، دقیقا این صدا اومد

این کارو بین خواب و بیداری انجام دادم، ولی ترسیدم ادامه ندادم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

معمولا قبل از به خواب رفتن این صدا توی مغز ایجاد میشه

دلیلشم اینه که مغز می خواد بیدار بمونی و یه جورایی خواب رو مساوی با مرگ خودش می دونه برای همین این صدا رو تولید میکنه گاهی

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎