2777
2789
عنوان

لیزر کندلا

170 بازدید | 14 پست

سلام خانوما کسی میدونه فرق اصل و چینی دستگاه لیزر کندلا چیه؟ من دوجا رفتم یکیشون درجش ۵۰ ۶۰ اینا بود

یکی دیگش ۱۹/۵ ۲۰ 🫡

شما نتیجه گرفتین؟ اگر گرفتین درجتون چطور بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم درجه اش چند بود.

ولی عالی بود و راضی بودم.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
کندلا آمریکاییهاگر میری جدیدترین دستگاهش باشهچون پروبش یه عمر محدود داره ممکنه عوضش نکرده باشنمن با ...

من ۲۰۲۴ رفتم اون اوایل بعدش یه مرکز پیدا کردم ۲۰۲۵ بود ولی حس میکنم اون ۲۰۲۴ برام بهتر جواب میداد، نمیدونم شایدم مشکل اپراتورشه 😓

کندلا خیلی دردش زیاده من اصلا راضی نبودم

با لیزر مونولیت بهتر جواب گرفتم

لیزر مونولیت 1500بود هر جلسه لیزر کندلا 1300

ولی بش می اررزید چون خیلی جدیدتر بود و دردشم کمتر بود

نتیجه گیریش هم قابل مقایسه نبود مونولیت خیلی بهتر بود بخصوص توی ساق پام

کدوم کلینیک انجام دادین ؟صورت و کمر هم زدین ؟

کلینیک پزشک متخصص پوست و مو بود

خیر این قسمت ها مو نداشتم.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
منظورم اسم کلینیک بودش که منم برمالبته من تهرانم

من تهران نیستم عزیزم

من شیرازم عزیزمکلینیک آرمانیصورت هم قسمت پیشونی و شقیقه انجام دادمکمر هم آره

ممنونم

احتمالا مشکل هورمونی هم نداشتین که انقدر عالی جواب گرفتین

و اینکه کمر رو چجوری شیو میکردین که هم جایی مو نمیموند و جوش هم نمیزدین ؟ من همش یا جامیندازم یا جوش میزنم🥲

خدایا شکرت❤️

ممنونماحتمالا مشکل هورمونی هم نداشتین که انقدر عالی جواب گرفتینو اینکه کمر رو چجوری شیو میکردین که ه ...

آزمایش که دادم پرولاکتینم بالا بود

جوش و شیو و این جزییات رو یادم نمیاد آخه آخرین بار شارژ سالیانه رو دوسال و نیم پیش رفتم

کمرتو بده یه نفر دیگه برات شیو کنه