2777
2789
عنوان

دوستان عزیز خودافیظ برای همیشه

431 بازدید | 12 پست

والا من میخواستم بعد از اینکه اینترنت درست شد برم چون الان کار خاصی نداشتم میومدم اینجا سرگرم میشدم(من که به قصد اذیت و رل زدن نیومده بودم ولی بهرحال) ولی دیروز آنقدر توهین کردن یه سری خانوما که کل پسرایی که میان بی غیرتن و هزار تا چیز دیگه که من تصمیم گرفتم به شخصه از همین امروز نیام(شما پسرا هم اگر تاپیک رو میخونید بنظرم شمام از سایت برید).فقط این تاپیک رو گذاشتم که اگر پسری میخونه بدونه دیروز فقط اینا بهمون فحش ناموس ندادن وگرنه هر چی دوست داشتن گفتن😂خودافیظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اولم نباید میومدید سایت زنونه

خوش گلدین

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

من قبلا میگفتم چ مشکلی داره آقایون باشن

الان ک میبینم تو کامنتا جواب آدم و با پررویی میدن

یا کامنتای چرند میذارن

یا درخواست میدن و...

به این نتیجه رسیدم واقعا جای آقایون نیسسسس

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤