بچها یه خانمی هست ک فامیل دور ما هست این بنده خدا ۵۰سالشه و مجرده و خیلی خیلی سختی کشیده تو زندگی و ب شدت بد اخلاق هست طوری ک کل خانواده خودش باهاش قهرن و کلا با چند نفر در ارتباط هست اونم تلفنی فقط چون خیلی خیلی بداخلاق هست ولی بد ذات نیست مثلا ب گردن خود من خیلی حق داره و معرف ازدواج من بود و سر ازدواجم کلی تلاش کرد و بازم خوبیایی در حق من کرده منم البته تا حدودی جبران کردم ولی خیلی بد اخلاقه و اذیتم میکرد همیشه رو اعصابم بود و با زبانش آزار میداد ب شدت توهین و تحقیر میکرد هر چی از دهنش میومد بهم میگفت هر چی ب پدر و مادرم هر چی میخواست میگفت من بعد از سالها دیشب یهو عصبی شدم و بعد از نیم ساعت تحقیر و توهین گفتم اصلا غلط کردم به شما زنگ زدم خدا حافظ و قطع کردم و دیگه میخوام زنگ بهش نزنم ؟؟گناه داره یعنی من بدم؟؟؟من را نفرین نکنه چون دلشکسته هست پشتم اه نکشه از دیشب خوابم نبرده
بنظرمن قطع ارتباط کن زندگی. شخصی کسی بتو ربطی نداره و دینتو همینقدم ادا کردی اینجوری پیش بری قاطی زندگیت میشه و دخالت و جدا ازاین اعصاب برات نمیمونه همش پی حرفای خاله زنکی میگذره
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اره واقعا راست میگید ولی باورتون نمیشه عادی ترین حرف را به دعوا میکشونه
درسته درک میکنم شما چی میگی یه سری ادما دست خودشون نیست چون سختی زیاد کشیدنن ینی از قصد اینکار نمیکنن
مثلا من عاشق مامانممم دیروز اصن سر هیچی دعوامون شد نشستم گریه کردمم ی سری چیزااا ناخوداگاه شخصیت میشه ایشون باید کار کنه رو خودش اینو در تظر بگیر قدیمیه کلی سختی کشیده نمیدونه گه باید عوض شههه