2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من استادشم دیگه😁

همین دو هفته پیش ۴تا مرغ برای ۲۰ نفر پختم تو قابلمه. بذار نزدیک ۳ ساعت تو قابلمه کامل بپزه. با کفگیر بزرگ بزن زیرش بذارش داخل فر گریل رو روشن کن ۱۰ دقیقه سرخ بشه روش.

بعد بندازم تو قابلمه، دوس دارن آبدار باشه مث سرخ کردن ماهیتابه خوب سرخ میشه؟؟

خود مرغ آب میندازه تو قابلمه. زیرشو کم کن بذار به دل بپزه اصلا اب نریز. آب اضافی مزه مرغ رو خراب میکنه

ینی بعد پر کردن شکمش با آب خالی بپزه؟

داخل شکم مرغ درسته رو تمیز کنین. قسمت چربی دم رو قطع کنین. یک شب مرغ رو داخل سرکه و نمک غلیظ بخوابونین تا کثیفی مرغ گرفته بشه. بعد مرغ رو آبکشی کنین. اطراف مرغ رو به خوبی با ادویه آماده مرغ ماساژ بدین. مواد رو داخل شکم مرغ بریزین و شکمشو پر کنین. بعد با نخ و سوزن انتهای مرغ رو بدوزین.

کف قابلمه رو کمی روغن و پیاز بچینین. مرغ رو روی پیازها بذارین. در قابلمه رو ببندین تا نزدیک سه ساعت بپزه. میتونین داخل آب مرغ به دلخواه فلفل دلمه و چوب دارچین هم اضافه کنین. بعد داخل فر بذارین و ده دقیقه گریل کنین.

داخل شکم مرغ درسته رو تمیز کنین. قسمت چربی دم رو قطع کنین. یک شب مرغ رو داخل سرکه و نمک غلیظ بخوابون ...

من دستور کاملش رو قبلا تایپ کردم این بخشی از دستوره. طبق همین انجام بدی خوب میشه