2821
2789

اگر تهران باشم همون آزاد تهران درغیر این صورت روزانه

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پولشو داری آزاد قطعا مدرکت برای خودته از این خراب شده بری

من امسال آوردم ولی انقد حس ناکافی بودن گرفتم که نگو

طرف خودش پیام نور میخونه بعد ب من میرسه میگه عهههه آزاده کهههههه

من اولویتم شهر تهران زدم انقد حس ناکافی بودن گرفتم این روزا تو مخمه برم کارنامه سبز بگیرم انتقالی بگیرم برا اولویت های بعدی که دولتی باشم

من امسال آوردم ولی انقد حس ناکافی بودن گرفتم که نگو طرف خودش پیام نور میخونه بعد ب من میرسه میگه عهه ...

کارنامه سبز که خیلی وقته کنسل شده هر کی هم چرت و پرت گفت خنگه رشته های علوم پزشکی آزادشم رتبه خوبی میخوان اگه خانوادت میتونن پول شهریه ت رو بدن حتما برو دردسر آزاد کردن مدرکتم نداری خیلی خوبه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز