dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 عنوان همورویید و بواسیر کسی تجربه داشته 176 بازدید | 5 پست علائمتون چیا بود عذرخواهی میکنم خون تازه همراه دفع نشونه بواسیره؟ لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ 1404/10/24 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_بدون_کره عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 459 عزیزم حتما دکتر باید بررسی کنه راجع به اینها اینجا نپرسمیتونه فیشر یا پولیپ یا هرچیز دیگه ای باشه 🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 876 میتونه بواسیر باشه یا شقاق...گاهی هر دوشون هستن...اگر زائده باشه بواسیره
dreams_come_true عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 8483 نه ممکنه شقاق باشه خصوصا اگه زائده ای همراش بیرون نزده باشه شقاق هست
dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 عزیزم حتما دکتر باید بررسی کنه راجع به اینها اینجا نپرسمیتونه فیشر یا پولیپ یا هرچیز دیگه ای باشه همین الان تاپیک سرطان روده دیدم میگم نکنه خطرناک باشه پولیپ قبلا داشتم ولی خون نمیومد ولی ممکنه پولیپ باشه چون سابقه شو دارمفیشر چیه لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
عسل_بدون_کره عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 459 همین الان تاپیک سرطان روده دیدم میگم نکنه خطرناک باشه پولیپ قبلا داشتم ولی خون نمیومد ولی ممکنه پو ... برو دکتر معاینه میکنه و لازم باشه کولونوسکپی انجام میدی. 🕊.Memento Mori.اگه نژادپرست، مذهبی، زن ستیز، هموفوب، ترنسفوب و حیوان آزار هستید روی من ریپلای نزنید.