2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام و درود خدمت همه

بنده به عنوان یک روانشناس که روزانه با جوان های زیادی هم صحبت هستم و بیشتر اونها دغدغه ازدواج و تشکیل خانواده رو دارند داخل این سایت عضو شدم که یک سری از مسائل رو براتون شفاف سازی کنم.

چیزی که بیشتر از همه باعث نگرانی دختران و پسران گلم شده روابط قبل از ازدواج هستش.

امروز صبح یک دختر خانم جوان به بنده مراجعه کرد و بشدت نگران و ناامید بودن

دختر خانم میگفت که چند ماهی هست که با اقاپسری وارد رابطه عاطفی شده و دخترخانم وقتش رو صرف اقاپسر کرده و از حرفاشون متوجه شدم که به همدیگه علاقه دارن و قصدشون هم جدی هست.

اما مشکل این خانم این بود که میخواست هرچه زودتر تشکیل خانواده بده و اقا پسر تایم ازدواج رو به دلایلی به چند ماه اینده موکول کرده بودن

و دخترخانم میگفتن که من عجله ای برای عقد و عروسی ندارم و میخواستن تا چند ماه اینده که اقا اماده ازدواج میشن فقط رابطه شون از حالت پنهان کاری خارج و رسمی شه.

خب دوستان عزیز ببینید

وقتی شما وارد رابطه عاطفی میشید بعد از گذشت چند ماه شریک عاطفی شما تمایل داره که از حالت بلاتکلیفی دربیاد و رابطه رسمی شه

چیزی که باعث خیلی از سردی های رابطه میشه با وجود دوست داشتن و علاقه دو طرف

امیدوارم براتون مفید بوده باشه🌹

هر سوالی راجع به این مسائل یا مسائل مربوطه داشتید بنده خوشحال میشم که بتونم راهنمایی کنم که ان شاءالله رابطه درست و بدون نگرانی داشته باشید.

در اسرع وقت جوابگوی شما عزیزان هستم.

سوالات در حیطه روانشناسی خانواده جوابگو هستم🌹