2777
2789

ده روز خیلی زوده حداقل باید ده روز از موعدت بگذره ولی بوده روز موعدم هاله انداخته برای بعضیا

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده روز خیلی زوده حداقل باید ده روز از موعدت بگذره ولی بوده روز موعدم هاله انداخته برای بعضیا

دومیم چهار روز قبل موعد مثبت شد اما خط دومش پررنگ بود الان 9 روز به موعدم هاله افتاد تایپک قبلیم عمسشو گذاشتم نمیدونم حالا

عشقم پسرم🐣🌱

دومیم چهار روز قبل موعد مثبت شد اما خط دومش پررنگ بود الان 9 روز به موعدم هاله افتاد تایپک قبلیم عمس ...

چقدر زود مثبت میشه واست

مثبته تاپیک قبلیت مبارک باشه

دعا کن منم حالم خوب بشه ۱۱ ههفته ام و استفراغ کردم همین الان

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه سلامتی نی نی ام صلوات میفرستی؟🎀🌸

پریودیمم نامنظمه

پس امکانش هست مبارکه 😀

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
چقدر زود مثبت میشه واستمثبته تاپیک قبلیت مبارک باشهدعا کن منم حالم خوب بشه ۱۱ ههفته ام و استفراغ کرد ...

برام دعا کن شوهرم گیر نده بنداز اگ چیزیم باشه.زنجبیل بو کن عزیز

عشقم پسرم🐣🌱

برام دعا کن شوهرم گیر نده بنداز اگ چیزیم باشه.زنجبیل بو کن عزیز

ان شا الله خوشحال بشه شوهرت مرسی عزیزم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه سلامتی نی نی ام صلوات میفرستی؟🎀🌸

توکل به خدا.نگرانم باشه شوهرم بگ بنداز

انشالله قدمش پر از خیرو برکت باشه برات