dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 عنوان کسی از وانیک مد خرید کرده 97 بازدید | 9 پست نزدیک یماهه سفارش دادم نرسیده دستم قبل قطعی نت بهشون پیام دادم گفتن تازه رفته تو لیست ارسالی کد رهگیری هم گفتن میفرستیم ولی نفرستادن پیجش فالوور زیاد داره گفتم معتبره حتما الان میترسم یعنی سرم کلاه رفته؟؟؟ لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ 1404/10/24 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنکیک73 عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 139 ی پیجی هست پیج اونایی ک متعهد نیستن و کالای بی کیفیت میفرستن و هر روز پست میزاره حیف نت قطعه وگرنه برات میفرستادم ببیتی جز اونا هست یا نه عاشق پنکیک نرمالوام با کره پسته و عسل و موز 😋
پلنگ_خسته عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 11811 کجاس؟ گیلانه؟من خرید کردم ولی سایت بود، چند سال پیش اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁
dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 کجاس؟ گیلانه؟من خرید کردم ولی سایت بود، چند سال پیش رشت اره سایت هم دارن یک میلیون هم فالوور دارن و هایلایت معرفی مفصل دارن حتی تا ادمین و عکاسشم معرفی کرده بود واسه همین اعتماد کردم الان ترسیدم نکنه فیک باشه شما بعد چندروز بدستتون رسید؟ لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 وانیک مد رشت؟ من خرید کردم معتبر بود زودم رسید معتبره؟ خیالم راحت شد واسم مهم نیس کی برسه فقط ترسیدم کلاهبرداری باشه چندوقت بعد بدستت رسید؟ لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
پلنگ_خسته عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 11811 رشت اره سایت هم دارن یک میلیون هم فالوور دارن و هایلایت معرفی مفصل دارن حتی تا ادمین و عکاسشم معرفی ... یادمه دیر رسید بستگی داره چقدر شلوغ باشه سفارشاتشون اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁
dokhtarenazzz20 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 5614 یادمه دیر رسید بستگی داره چقدر شلوغ باشه سفارشاتشون خب خداروشکر معتبره پس خیالم راحت شد لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ
anitaa76 عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2047 معتبره؟ خیالم راحت شد واسم مهم نیس کی برسه فقط ترسیدم کلاهبرداری باشه چندوقت بعد بدستت رسید؟ تقریبا یک هفته دستم رسید نگران نباش احتمالا بخاطر این شلوغیاس