2777
2789
عنوان

سوال زنانه

468 بازدید | 51 پست

سلام کسی بوده برای ترشحات زیادش دکتر رفته باشه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله من عفونت شدید داشتم دارو دادن درمان شد

چه نشونه هایی داشتی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه که بدبووبدرنگ نباشه مشکلی نداره وگرنه عفونته وباید درمان بشه

نه هیچی فقط زیاده

دقیقا منم از نوجوانی دارم بدون بود و سفید همیشه هم هست دوست داشتم لباس زیرام تمیز باشه ولی اینجوری مدام دارم عوض میکنم واقعا هیچ چاره ای نداره ک نیاد؟

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
من یه ماه بعد ازدواجم رفتم.دکتر گفت از شوهرت گرفتی

چی بود مشکلت؟

وای بچه ها یه معضل بزرگ دارم نخندینا توروخدا.این ترشحات که طبیعیه خوب من الان نامزدم همش استرس دارم مثلا بعد عروسیم شوهرم نگه تو چرا کثیفی .بخدا همش تو ذهنم درگیرم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
چه نشونه هایی داشتی؟

ترشحات شبیه پنیر انقدم زیاد بود فلوکنازول 150 و مترونیدازول دادن حل شد بوی بدی هم داشت ترشحاتم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫