2821
2789
عنوان

فیلم تلقین

221 بازدید | 19 پست

کیا دیدنش ؟ آخرش چی شد ؟

من به نظرم اینجوری شد که آخرش واقعیت نبود دیگه رفت تو خواب نشونشم اون چرخونکه بود که هی می چرخید یا رفت فرودگاه دستیکرش نکردن چون خودش داشت تصور میکرد اول فیلم در واقع آخر فیلم بود هم اون هم مرد پولداره تو برزخ گیر کردن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به نظر منم واقعیت نبود

ولی من تحلیلشو خوندم اصلا به چرخونکه ربطی نداشته داستان و نولان ما رو به بیراهه برده بوده،چون نباید اونو به کسی نشون میدادن ولی دی کاپریو اونو به دختره نشون داد.پس عملکرد اون فرفره هیچوقت درست نبوده

نه دی کاپریو

خب گویا اصلا قرار نیست اسم اینارو یاد بگیرم

فک کنم طرف اخرش گیر افتاد ولی بنظرم از عمد اخرش رو پیچیده جلوه دادن تا مخاطب هرچی که دوست داره برداشت کنه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست

خب گویا اصلا قرار نیست اسم اینارو یاد بگیرمفک کنم طرف اخرش گیر افتاد ولی بنظرم از عمد اخرش رو پیچیده ...

دقیقا

انگار باید چند بار دیدش

اره منم اینجوری فکر میکنم در کل خیلی فیلم پیچیده ای بود

منم هیچ وقت نفهمیدم تهش خواب بود یا واقعیت هر چیم بیشتر فکر و تجزیه میکنم سردرد میشم

کلا فیلمه فکر کنم میخواست بگه همه تو رویا یا خواب زندگی میکنیم مهم اینه اون کاری که فکر میکنیم درسته برامون رو انجام بدیم یا شایدم میخوایت بگه هیچی تو این دنیا مهم و واقعی نیست 🤷♀️

من عاشقشم کلا فیلمای نولان رو دوست دارم ذهن آدم رو به چالش میکشه

آفرین ،پرستیژم همین بود کلا پیچیده ترین فیلما مال نولانه

دقیقا انگار باید چند بار دیدش

اخرش انتظار داشتم سر از تیمارستان در بیاره ولی خب ...

بازم برداشت ها از یکی به یکی دیگه متفاوته چون پایانش رو خودت برداشت میکنی تحلیل های متفاوت

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست

فیلم تنت کلا مغزم رگ به رگ شد هر چی نگاش کردم گفتم الان فهمیدم چی شد باز نگاه میکردم الان فهمیدم چی شد آخرش هم نفهمیدم کی معکوس بود کدوم واقعی بود هر بار که نگاه میکنی یک نکته جدید میفهمی

فیلم تنت کلا مغزم رگ به رگ شد هر چی نگاش کردم گفتم الان فهمیدم چی شد باز نگاه میکردم الان فهمیدم چی ...

وای منم اونو دیدم

البته چار یا پنج سال پیش

تقریبا یادم نمیاد چی بود ولی سرش یادمه خیلی رفتن تو فکر

2790
2823
2791
2779
2792