ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 عنوان کلاس آنلاین چجوری برگزار کنم ❓کمکککک 91 بازدید | 12 پست بخشی از شغلم و درس خوندنم در بستر meet بود و الان کاملا نابود شدهراهی هست؟اصلا از کجا میشه چت کرد و لینک فرستاد؟ تورو خدا کسی میدونه بگه کلاس ها تصویری هستن نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی .... 1404/10/24 | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 پخش زنده اپارات بذار میشه؟ بعد لینک رو چجوری بفرستم ؟ خیلی ممنونم ازت نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
7826naznaz عضویت: 1404/09/17 تعداد پست: 6 مشکل منم هس تدریس آنلاین میکردم اما الان یه هفته هست نمیتونم
آیدین_موراکامی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 میشه؟ بعد لینک رو چجوری بفرستم ؟ خیلی ممنونم ازت فکر کنم بشه، امتحان نکردم تاحالا ولی احتمال زیاد اره میشه.لینک رو تو کانال های بله فکر کنم بتونی بفرستی، یعنی ی کانال بزنی، دانش اموزلتو وارد کنی، لینک رو بفرستی به کانال
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 فکر کنم بشه، امتحان نکردم تاحالا ولی احتمال زیاد اره میشه.لینک رو تو کانال های بله فکر کنم بتونی بفر ... ممنونم لطف کردید نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 قربان شما توبله نمیشه کانال زد ... . نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 مشکل منم هس تدریس آنلاین میکردم اما الان یه هفته هست نمیتونم نمیدونم چیکار کنم نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
آیدین_موراکامی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 توبله نمیشه کانال زد ... . ای بابا...از قبل ندارید کانال؟ یا کسی رو بشناسید داشته باشه که بتونه کمک کنه
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 ای بابا...از قبل ندارید کانال؟ یا کسی رو بشناسید داشته باشه که بتونه کمک کنه نه متاسفانه هیچ جایی نیست بشه پیام فرستاد اصلا ؟ من تنها شاگرد آنلاین این معلمم هستم پس دغدغه اش نیست که مشکل منو حل کنه متاسفانه ... نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
آیدین_موراکامی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 447 نه متاسفانه هیچ جایی نیست بشه پیام فرستاد اصلا ؟ من تنها شاگرد آنلاین این معلمم هستم پس دغدغه اش نیس ... متاسفم ولی تا همینجا میدونستمو تا جایی که میدونم کلا نمیشه تو هیچ پیامرسانی پیلم فرستاد
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 930 متاسفم ولی تا همینجا میدونستمو تا جایی که میدونم کلا نمیشه تو هیچ پیامرسانی پیلم فرستاد خیلی خیلی ممنون نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....