2777
2789
عنوان

چرا گل مژه میزنم

160 بازدید | 19 پست

اصلا اذیتم نمیکنه ی کوجولو میزنه ۲ یا ۳ روز بعدم خوب میشه انقدر کوجیکه فقط خودم متوجه میشم ولی چرا میزنه؟از بچه بودم سای یوبار یا یه سال در میون میزنه...واسه اطرافیانم اینطور نیس اصلا

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل مژه چیه؟ عکسشو ندارین کنجکاو شدم

ن عکس ندارم.پایین پلک ی چی کوچولو مثل پشه خوردکی ایجاد میشه همراه با درد برای بعضیا خالی میشهدبرای من ن اصلا تا حالا خالب نشده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
هم ویروسیه هم کم خوابی

ویروسی نیست اصلا چون تا حالا حدود ۲۰ بار یا بیشتر برام زده به کسی منتقل نکردم

ویروسی نیست اصلا چون تا حالا حدود ۲۰ بار یا بیشتر برام زده به کسی منتقل نکردم

فولیکول های مژه برجسته میشن کلا اگ دست الوده به چشمات میزنی زیاد و اینا حساس شده حتما اسم گربم نلیه یجوری شدم اسم کاربریتو دیدم🥲

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

از آلودگیه عزیزم. دست کثیف به چشمت نزن. و روبالشتی و حوله اینا رو زود به زود بشور. کلا نظافت رو خیلی ...

اها نمیدونستم

دیشب زندایی شوهرم میگفت برای چشم خوبه😄میگفت من از وقتی چشمم گل مژه نزد تنبلی چشم گرفتم🤣

فولیکول های مژه برجسته میشن کلا اگ دست الوده به چشمات میزنی زیاد و اینا حساس شده حتما اسم گربم نلیه ...

ای جانم قربونش برم😍محکم بچلونش.

از ۲۰سال که پایین تر بودم خیلی میرم مثل شما الان نه

میگن از آلودگی هست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

از ۲۰سال که پایین تر بودم خیلی میرم مثل شما الان نه میگن از آلودگی هست

آلوده کی بودم من😄اینجور ک همیشه میزنه و الان فهمیدم از آلودگیه...پس من آلوده ترینم