2777
2789
عنوان

پیشگویی

476 بازدید | 30 پست

راستش چون جو زندگیم و اینا خیلی علمی و منطقی معمولا پیش میره یکم یجوریه برام صحبت از این چیزا،ولی من مدامممممم اتفاقات مهمی که قراره بیفته رو از قبل حس میکنم.

دقیقا همون موقعی که هلیکوپتر رئیس جمهور قبلی سقوط کرد من کاملا بی دلیل و رندوم بدون اینکه سابقه داشته باشه یاد یه دوربین مخفی افتادم که میومد به مردم میگفت بالگرد رئیس جمهور سقوط کرده و ری اکشن شون رو ظبط میکرد،یک ساعت بعد اخبار اعلام کرد رئیس جمهور گم شده،یا یه چهار روز قبل اعتراضات یهو به ذهنم اومد که قراره اعتراض بشه.هر کی میخواد بمیره،هر کی رو بعد مدت ها تصادفی میبینم از قبل خیلی رندوم به ذهنم میان

برای شما هم اتفاق میفته؟دارم فکر میکنم پا رو منطق بزارم و برم پیش یه پیشگو و ازش از آینده سوال بپرسم شاید اگه برای من داره اتفاق میفته این داستانها اونقدر هم پرت نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان اصلااا این شکلی کار نمیکنه که بتونم پیشگویی کنم،ولقعا در زمان های چیزایی رو حس میکنم و همون لحظه ابدا فکر نمیکنم که قراره اتفاق میفته،اگه آدم ها رو ببینم معمولا خوب میتونم بشناسمشون تو نگاه اول ولی واقعا از روی اکانتتون نمیتونم حدس بزنم که😂💔