2777
2789
عنوان

تهرانیا

254 بازدید | 12 پست

چرا انقد کلاس میزارن؟خودشون نژاد برتر میدونن؟نه واقعا چرا؟جسارت به همه نباشه ولی بعضیا واقعا همینن ...فکر نکنم اونجام خبری باشه مثل بقیه جاهاست دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من به روستاییا و اهالی شهرستانهای خوش آب و هوا حسودیم میشه

البته هیچ جا بجز تهران نمیتونم زندگی کنم. ولی آرزوم بود تهرانم هم خلوت تر بود و خوش آب و هوا

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

من تهرانی هستم ولی هیچ وقت پز ندادم

این شهرم عین شهرای دیگ

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

نه اینجوری هم نیست. موضوع اصلی تفاوتهای زیادی بین افراد ساکن تهران هست بخصوص آنهایی که از غرب کشور مهاجرت کردند. تقریبا کسی که تمام نسلش تهران باشه تو تهران نداریم. اگر احترام بزاریم اگر شهرو الکی شلوغ نکنیم اگر شهرداری بابت بحث ترافیک و رفت و آمد مدیریت درست داشته باشه هیچ مشکلی نیست

اینطور نیست به نظرم همه جا مغرور داره فکر میکنم خود طرف خودشو کمتر میبینه که رفتار های بقیه مغرورانه ...

دقیقا من به عنوان کسی که تهران دنیا اومدم و چهل ساله تهرانم، واقعا همچین حسی و بینشون ندیدم.

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊